KIN 030* Fehér Önálló Kutya* 04. 28

lovemeA Fehér Önálló Kutya napja virradt ránk, mely puha és szeretettel teli napot teremt. Tanítása első sorban az önszeretet, az önmagunkhoz való hűség, és a Hit önmagunkban. Az Önálló tónussal együtt mindez megteremti azt a biztonságos alapot, melyre tovább építhetjük a hullámvarázs témáit. Hogyan is működik mindez?

A Kéz hullámvarázs kreatív és gyógyító energiáihoz csak úgy jutunk hozzá, ha kidobáljuk az életünkre rárakódott, belénk nevelt, (negatív állapotunkban) hozzánk csapódó rossz tapasztalatokat, hátráltató beidegződéseket. Az elmúlt napok során már felismerhettük ezeket és megtaláltuk a megoldó kulcsokat is. A tovább lépeshez azonban elengedhetetlen az, hogy higgyünk és szeressük magunkat. Ha szereted magadat, a szeretet erejét működteted az életedben, és a világ visszatükrözi számodra azt, ahogyan bánsz magaddal. Életünk minden területe – legyen szó akár egészségről, kapcsolatokról, pénzről, munkáról vagy boldogságról – azt mutatja meg, milyen viszonyban állunk saját magunkkal. Érdemes tehát ma ebből a szemszögből ránézni életünkre és meglátni hol a „bibi”. Mi az, ami elzár bennünket attól, hogy higgyünk magunkban, vagy hogy szeressük magunkat? Használjuk a mai nap vezető energiáját a Világáthidalót, hogy mindezt kigyomlálhassuk életünkből. Készítsünk részletes cselekvési tervet, mely első lépése, hogy minden korlátozó rögzült mintát elengedünk életünkből, mely elhitette velünk, hogy nem vagyunk elegek (elég jók, okosak, szerethetőek, stb.)!
Akár mantrázhatjuk is: „Szeretem és elfogadom magam, értékes, különleges vagyok!” Ahogy készen állunk arra, hogy lezárjunk egy feladatot, szinte azonnal belép a Mindenség támogató energiája egy személy, egy adódó lehetőség, vagy akár csak egy „kósza gondolat” formájában.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha kicsit önmagunkat szeretgetjük, dédelgetjük. Forduljunk ma szeretettel és elfogadással önmagunk felé, jutalmazzuk meg magunkat valami aprósággal amiért idáig eljutottunk. Az Önismeret nem kifejezetten séta a parkban… Ehhez kitartás, elköteleződés és folyamatos munka is társul. De nem vezet más út a Boldog és Kiegyensúlyozott Élethez!
In Lak’ech – Én egy másik Te vagyok!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Meghatározok a szeretet érdekében
Megszabva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.