KIN 028* Sárga Lunáris Csillag* 04. 25

e6cd8ea4664e4cc7ea263fee4b3105a5A Kék Kéz Hullámvarázs második napja a Sárga Lunáris Csillagé. A Hullámvarázs kreatív és gyógyító energiáihoz, ma a Rend és Harmónia támogatója érkezik, hogy felismerhessük a bennünk megbúvó ellenállások okait. A Csillag rámutat arra, hogy életünk mely területén ringatjuk magunkat látszat-harmóniába, ahol ahelyett, hogy rendet teremtenénk, inkább ráfogjuk, ez így jó. Ezáltal felismerhetjük azt is, hogy az elképzeléseink miért nem működtek eddig, hogy miért nem tudtunk végleg befejezni, lezárni dolgokat.

Finom energiái megtanítják az egyszerűségben megbúvó nagyszerűséget. A mai nap arra bíztat, hogy hagyjuk ma az elme játszmáit és csak egyszerűen legyünk. Éljük meg, éljük át a pillanatot épp olyannak amilyen és ne feledjük gyermeki ártatlanságunkat. Váljunk nyitottá és befogadóvá a mai felismerésekre és kezeljük őket könnyedén. Ne ítélkezzünk és ne komplikáljuk túl az eseményeket. Fogadjuk el a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Engedjük el az idealisztikus képet, melyet mindeddig dédelgettünk magunkban és nézzünk szembe a tényekkel, hogy tisztán láthassuk mi a valós akadály köztünk és céljaink között. Vállaljunk érte felelősséget, fogadjuk el, hogy eddigi életünk része volt, köszönjük meg tanítását és engedjük el szeretetben. Ebben segítséget nyújt a mai nap vezető energiája mely a Sárga Nap. Vegyük észre a szépség és harmónia minőségeit életünkben, környezetünkben.  Teremtsünk ma egyensúlyt és harmóniát mind önmagunkban, mind külső környezetünkben. Figyeljük meg a természet változatos színeit, a nyíló virágokat kertünkben/környezetünkben, a természetes vizeink harmonikus fodrozódásait, vagy akár a kollégák/barátok színes nyári viseletét. Vigyünk ma egy kis színt életünkbe, akár szó szerint, akár csak egy relaxációs zenével, kiállítással, vagy egy új illattal.

A Kéz hullámban megjelenő Csillag energiáit fokozhatjuk, azzal, ha megalkotjuk mindazt, ami ma felismerésként/akadályozó tényezőként szembe jött velünk, majd elkészülte után megszabadulunk tőle, kidobjuk, elégetjük. Ez lehet egy montázs, festmény, agyag/gyurma, de akár Mandala színezés is a lényeg, hogy tegyük bele mindazt, ami hátráltató tényező!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Polarizálok, hogy megszépítsek
Stabilizálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.