KIN 027* Kék Mágneses Kéz* 04. 24

ab998f937fa22460f44babc10d503f3d--visionary-art-spiritual-awakeningA Mágneses Kézzel kezdetét veszi egy új lehetőség, egy új ciklus. A Kéz Hullámvarázs 13 napjában lehetőséget kapunk arra, hogy lezárások által kiteljesedjünk és gyógyuljunk.  A Kéz kreatív és sokoldalú minősége miatt, ez a Hullámvarázs bár dolgos és szorgalmas lesz, mégis kissé könnyedebb, örömmel telibb és haladósabb lesz. Éppen olyan felszabadító, mint egy Tavaszi lomtalanítás, amikor a munka jól megérdemelt díja a tiszta rendezett szekrény/garázs/szoba, ami friss és új energiákkal teli. Csináljunk helyet valami friss új és ropogós minőségnek!

A Kék Kéz képviseli az átjárót a kaput egyik megértésből (fejlődési ciklusból) a másikba. Azáltal, hogy valamit lezárunk, úgymond kaput nyitunk egy friss, új minőségre. Mint mindig, most is tökéletes az időzítés, hisz ez a Hullámvarázs, átvezet bennünket a 10-es kiteljesedés hónapjából, a 11-es felszabadulás hónapjába.
A Kék Kézzel most lehetőséget kapunk arra, hogy elindítsuk belső átalakulásunkat. Vegyük számba az elmúlt hetek, hónapok eseményeiből fakadó (elavult, érvényét vesztett, be nem fejezett) feladatainkat és értékeljük újra. Állítsunk fel egy fontossági sorrendet és mérlegeljünk, hogy mi az amire szükségünk van a továbbiakban és mi az aminek búcsút kell mondjunk, mert megköt. Kezdjük el őket módszeresen véghezvinni, lezárni. Amire pedig úgy gondoljuk, hogy már nincs szükségünk, azt engedjük el szeretetben, hogy a ráfordított energiák visszatérhessenek hozzánk.

A Kéz tanítása az elengedés és kiteljesedés. Rámutat arra, hogy ne ragaszkodjunk, ne kössünk meg semmit, mert semmi sem állandó. Ma lehetőséget kapunk arra, hogy meglássuk –belássuk, – hogy Életünk mely területein vannak olyan érzelmi sérülések, elakadások, melyek elengedésre, gyógyításra szorulnak. Vizsgáljuk meg szerepeinket, kapcsolatainkat, habitusunkat, melyek azok melyek megérettek az elengedésre akár a múltunkban, akár a jelenlegi helyzetünkben. Engedjük el ezeket a fejlődésünk, boldogságunk érdekében. Oldozzuk fel magunkat a fájdalmas kötelékeinkből, hogy kiteljesedhessünk!

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.