KIN 020* Sárga Rezonáns Nap* 04. 18* Galaktikus Aktiváló Portálnap

sun-star-photo-Alea-RainA mai nappal véget ért Tzolkin-unk első 20 napos ciklusa és elérkeztünk a Varázsló Hullámunk feléhez is. Mindkettő meghatározó energiát hoz, melyet tovább fokoz, hogy a mai egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. Így ma érdemes külön odafigyelnünk az Önmagunkról alkotott képre, gyakorolni az elfogadást és a türelmet.

A Varázsló Hullámvarázs, az irányítás és a személyes hatalom kérdéskörét feszegeti az elmúlt napokban, sőt az idei évünk (2019.07.26-tól, 2020.07.24-ig) is erről szól. Érdekes tanulmány lehetne, hogy kiből, mit hoz és hozott ki eddig mindez… A cél az lenne, hogy ezen energiákat meglovagolva, a személyes erőfitogtatás és a kivagyiság helyett, céljainkat, erőforrásainkat egy magasabb ügy érdekében, avagy akár azzal összhangban kellene felhasználnunk.

Ma a Varázsló Hullámvarázs felénél, elérkezett az idő hogy megálljuk, megpihenjünk és kissé vissza tekintsünk. A mai nap, egy Galaktikus kaput nyit meg, hogy a rajta keresztül áramoló tiszta energiákkal feltöltődve haladhassunk tovább utunkon. A Sárga Nap a teljesség, a feltétel nélküli szeretet képviselője. Arra kér, hogy büszkén vállaljuk fel a bennünk rejlő Fényt és engedjünk kibontakozni, hogy bevilágíthassuk önmagunk és környezetünk számára az utat. Tudatosítsuk eddigi eredményeinket, ismerjük el és ne türelmetlenkedjünk! Haladjunk együtt belső folyamatainkkal, lássuk meg és ünnepeljük őket, de ugyanakkor vegyük észre a tanulási lehetőségeket is. Ne ostorozzuk magunkat, ha valami nem sikerült, hanem használjuk a Nap fényét arra, hogy megláthassuk a „kudarcunkban” a jót, a fejlődési lehetőséget. Feltételek nélkül szeressük önmagunkat, olyannak amilyenek vagyunk! Minden egyes botlás, rossz döntés, ránc, kiló, de még a gondolataink és érzelmeink is mind-mind szükségesek voltak ahhoz, hogy azzá váljunk, akik ma vagyunk.  Legyünk hát hálásak és büszkék önmagunkra és eddig elért eredményeinkre! Találjuk meg belső napunkat, hogy így teljességünket megélve tudjuk Önnön fényünket és szeretetünket kiterjeszteni környezetünkre. Csakis így válhatunk azzá, aki lenni szeretnénk.

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Levezetek, hogy megvilágítsak
Ösztönözve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.