KIN 019* Kék Ritmikus Vihar* 04. 17

tumblr_mjzcxlUHhN1s1fji4o1_500Ma a Ritmikus Vihar átalakító erői söpörnek végig életünkön, elmosva minden zavaró tényezőt és gondolatot, mely köztünk és a cselekvés között áll. A Vihar bizalomra és alázatra tanít. Lassan véget ér a Tzolkin első 20 napos ciklusa, így ez a nap felfogható egyfajta megmérettetésként is.

Bízzunk belső folyamatainkban és abban, hogy a Világmindenségben rend van. A Vihar csakis azt ragadja magával, amire már valóban nincs szükségünk, azonban az elengedés módja csakis a mi döntésünktől függ: áramlunk az energiával és hagyjuk, hogy a viharos záporeső mindent kimosson Életünkből, vagy görcsösen próbálunk ragaszkodni, hogy erőnek erejével ragadja el? A végeredmény ugyanaz, a folyamat érzése azonban egészen más. Adjuk át magunkat önként a Vihar tisztító erejének, hogy megtapasztalhatjuk az elengedés folyamatát, ezzel is elősegítve átalakulásunkat. Ajánljuk fel önként a gátló tényezőket, rossz bevett szokásainkat, még ha nehéz is lemondanunk róluk… Sokszor a tiszta őszinte szándék is elegendő és a Vihar megkímél. (De erre nem lehet apellálni!) A Tzolkin a Sárkány ősanyai minőségével indul és a Nap ősapai minőségével zárul. A jegyek és minőségeik sorrendje nem változik, így 20 naponta mindig ugyanezt a fejlődési folyamatot járjuk be, csupán a hónapok a hullámvarázsok és az évek minőségei színezik minden alkalommal „más színűre”, így finomítva az eredményt. Emlékezzünk mi végett is vágtunk bele ebbe a Földi életbe, hisz mindannyian a fejlődés részei vagyunk. Csupán rajtunk múlik, mihez kezdünk a bennünk rejlő potenciálokkal. Kihasználjuk őket, hogy minket és a Mindenséget is előre vigye, vagy csupán „boldog tudatlanságban” örülünk a meglétének. A döntés csakis a mi kezünkben van! Éljünk vele!

Maradj Otthon Akció:

 „Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Szervezek, hogy katalizáljak
Kiegyenlítve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.