KIN 251* Kék Önálló Majom* 03. 20

solcentral01A mai napon az Önálló Majom minősége hoz egy kis könnyed játékosságot, amire lássuk be, jelen helyzetünkben nagy szükség van. A Csillag Hullámvarázs „rendmániájában” a Majom az, aki átlát a (látszólagos) káoszon, így ma kisebb felismerések részesei lehetünk. Nézőpontváltásra ösztökél mindenképp ez a nap, ami lehet nem lesz a legkellemesebb, de hosszútávon sokkal kifizetődőbb, mint homokba dugni a fejünket.

Az Önálló Majom minősége ma arra kér, hogy engedjük el a görcsös ragaszkodásunkat nézeteinkhez, ne akarjunk mindent kontrollálni, sürgetni.. Ha így teszünk, számíthatunk a Majom „csakazértse!” reakciójára. A Csillag Hullámvarázs 13 napja a Rendre és Harmóniára tanít bennünket. Ahelyett, hogy csak vágyakozunk arra, hogy harmonikusak legyünk, vagy ideálisak legyenek a körülmények, váljunk mi magunk harmóniává. Ahogy azt már korábban is írtam, tartózkodjunk a dolgok, események túlbonyolításától, túlmagyarázásától és szűrjük meg a beáramló többlet információkat! A legjobb, amit tehetünk, hogy a saját „házunk táján” teszünk és tartunk rendet úgy elménkben, mint környezetünkben. Ha tehetjük esténként lefekvés előtt meditáljunk egyet. Hozzuk egyensúlyba elménk és szívünk és egyszerűen fogalmazzunk meg pozitív szándékot, adjunk hálát azért, ami jó életünkben és küldjünk erőt és kitartást embertársainknak. Ezzel is növeljük a Kollektív Szeretethálót, kicsit gyógyítva ezzel a körülöttünk kialakult diszharmonikus helyzetet. De mint tudjuk sok kicsi sokra megy. 🙂

A Majom ma trükkjeivel – még ha néha túlzónak is tűnhetnek- rávezet arra, hogy sokszor mi magunk bonyolítjuk túl az életünket. A megoldás az orrunk előtt, de mi sokszor túlmagyarázzuk, túlértelmezzük és elsiklunk a lényeg felett. Lazuljunk ma el. Péntek van, kapcsoljuk ki túlpörgetett, túlaggódott elménket és töltekezzünk, játszunk. Hívjuk elő belső gyermeki énünket és kicsit szeretgessük meg, adjuk meg neki azt a biztonságot, amire mi magunk is vágyunk. Bízzunk a Világmindenség rendező elvében.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.