KIN 250* Fehér Elektromos Kutya* 03. 19

sel loveA Csillag Hullámvarázsban megjelenő Fehér Kutya, az önmagunkhoz való hűségre és a belső egyensúlyunkra hívja fel a figyelmet, ezáltal vezet ki bennünket a tegnapi kettősségből.

A Kutya napokon, fel kell mérjük, hogyan is állunk az önértékeléssel? Ki tudjuk e fejezni, érvényt tudunk-e szerezni saját akaratunknak, igényeinknek, vagy az odatartozásért/elismerésért/szeretetért/egyéb (megfelelő aláhúzandó) hamis illúziója miatt a háttérbe szorítjuk mindezt? A Csillag Rendszeretete azt sugallja, „hogy kint úgy bent”, ha önmagunkban bizonytalanok vagyunk, az előbb vagy utóbb (inkább előbb) kifelé is megmutatkozik.. Éppen ezért használjuk ki a mai napot arra, hogy Önbecsülésünket kissé felturbózzuk.
Ezt a belső egyensúlyt pedig csakis úgy tudjuk elérni, ha mi magunk adjuk meg önmagunknak azt a szeretetet és figyelmet, amire a környezetünktől vágyunk. Senki sem fog tudni bennünket úgy szeretni, mint ahogyan az mi elvárjuk. El kell sajátítanunk azt a belső magabiztosságot, melyet ma a Kutya mutat meg számunkra. Ehhez első helyre kell helyezzünk önnön szükségleteinket, érdekeinket, céljainkat. Mindaddig, míg ezzel másnak nem ártunk ez nem önzőség! Egész egyszerűen, mi magunk teremtjük meg számunkra Biztonságunkat. Azt a biztos teret, melyben fejlődhetünk és visszavonulhatunk töltődni. Vizsgáljuk meg Őszintén jelenlegi kapcsolatainkat, kötődéseinket. Mi célt szolgálnak? Töltenek? Támogatnak? Óvnak? Vagy csupán a valahova tartozás érzéséért húzunk ehhez a csoporthoz/személyhez? Forduljunk befelé, engedjük el az önmagunkkal szemben támasztott kétségeinket és bocsássunk meg önmagunknak.

A Kutya jegye ma segítségünkre lesz, hogy célunkat feltöltsük a Szeretet és az Önelfogadás energiáival. Fogadjuk el Önmagunkat teljes egészében, a múltunkkal és jelenünkkel együtt! Merjük vállalni az ezzel járó felelősséget, egy Új és Teljes élet reményében! Ezáltal olyan erőre tehetünk szert, mellyel elindulhatunk saját sorsunk beteljesítése felé. A Kutya minősége ma bevonzza a hasonló érdeklődésű útitársakat, akik segítségünkre lesznek az utunkon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra: 
Aktiválok a szeretet érdekében
Megkötve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.