KIN 248* Sárga Mágneses Csillag* 03. 17

csillagElérkeztünk Tzolkin-ünk záró Hullámvarázsához. A következő 13 napon a Sárga Csillag puha és könnyed minőségével lezárjuk az elmúlt 247 napot. A Csillag arra kér, békéljünk meg az elmúló Tzolkinunk tanulságaival, törekedjünk a Harmóniára és a Rendre úgy kívül, mint belül. A következő napokban fontos, hogy tartózkodjunk a dolgok, események túlbonyolításától, túlmagyarázásától és szűrjük meg a beáramló többlet információkat!

A Csillag a Rendszer és a rend mintaképe. Segít, hogy átláthassunk a káoszon, és felfedjük a bonyolult mögött rejlő egyszerű Igazságot. Közreműködésével most ráláthatunk életünk azon területeire, melyben még a diszharmónia uralja a teret, ahol még egyensúlyt kell teremtsünk, és/vagy elengednünk a kiváltó tényezőket. Mindazonáltal tudatosítsuk magunkban, hogy ennek a diszharmóniának, vagy épp káosznak (ki minek nevezi) is meglehet, sőt meg van a szerepe. Ha rájövünk a miértjére, sokszor olyan kulcsot adhat a kezünkbe, mellyel hatalmasat léphetünk előre.

Ebben a jelenlegi felfokozott helyzetben, a legjobb, amit tehetünk, hogy a saját „házunk táján” teszünk és tartunk rendet. Tartsuk harmóniában szívünk, elménk és környezetünk:
Meditációval rendezzük elménk kavargását és „dobjunk ki minden szemetet”, ami nem szolgálja lelki békénket. Ha módunkban áll, segítsünk környezetünkben élők idősebb vagy kevésbé szerencsés helyzetben lévőkön, növelve a kollektív összetartást és szeretethálót!
Itt az ideje a Tavaszi nagytakarításnak: ha már úgyis takarítunk, fertőtlenítünk, szelektáljuk ne csupán a mérgező gondolatainkat, hanem nézzünk szét otthonunkban, munkahelyünkön és szabaduljunk meg mindattól, ami csak leköti energiánkat, vagy éppen a múltban tart.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Egyesítek, hogy megszépítsek
Vonzva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.