KIN 247* Kék Kozmikus Kéz* 03. 16

ab998f937fa22460f44babc10d503f3d--visionary-art-spiritual-awakeningA Kék Kozmikus Kézzel ma véget ér a Kék Sas hullámvarázsunk, melyben új víziókra, új témákra lelhettünk. A Kéz minősége ma segít lezárni az elmúlt 13 nap eseményeit. Megtanít priorizálni, megbocsátani és elengedni, így hozva el számunkra a testi-lelki gyógyulást.

A Kéz jegye ma megadja azt az erőt és önbizalmat, amellyel képesek leszünk pontot tenni dolgaink végére. Halogatásunk oka legtöbbször az, hogy nem hiszünk magunkban, vagy épp félünk a végkifejlettől, hogy az esetlegesen nem olyan lesz, mint ahogyan azt mi elterveztük. A Kéz ma arra kér, tartsuk fókuszban célkitűzéseinket, az így motivál majd cselekedeteinkben és ennek folyományaként véghez is tudjuk azt majd vinni. Állítsunk ma fel egy fontossági sorrendet teendőink között és tartsuk is magunkat ehhez, hogy hatékonyabban haladjunk. Engedjük el a halogatást! Javaslom, kezdjük épp azzal, amihez a legkevésbé sem „fűlik a fogunk”, mert így rengeteg energiát szabadítunk fel elkészültekkor és ezáltal a következő feladatok már sokkal gördülékenyebben, hatékonyabban haladhatnak.

Valóban a lezárások, leválások időszakát éljük, hiszen lassan véget ér a Tzolkin-260 napja, a kezdeti lelkesedésünk és erőnk is kissé megcsappant. Most van szükség még egy kis utolsó hajrára, hogy minden szálat elvarrhassunk, hogy a következő időszakot tiszta új lappal kezdhessük.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Email: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Kitartok a tudás érdekében
Túlhaladva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghez viszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.