KIN 179* Kék Planetáris Vihar * 01. 07

935969_origA Planetáris Vihar által ma kiteljesedik a Fehér Kutya Hullámvarázsa és megszületik új megújult énünk. Amolyan Self 2.0, aki immáron értékeli és elismeri önnön tulajdonságait, hűséges Önmagához és elveihez, odaadó és segítőkész mások irányába, ugyanakkor képes megtartani saját határait és nem adja fel önmagát.

A Kutya Hullámvarázs témája az Önértékelés, Önbizalom és Önnön szeretetünk képessége. Azonban ahhoz, hogy mindet elérhessük, meg kell békélnünk a múlt eseményeivel is és meg KELL bocsátanunk Önmagunknak is. Önostorozás helyett inkább használjuk fel a mai nap vezető energiáját, a Kék Kezet, hogy begyógyulhassanak a megkapargatott sebeink. Fogadjuk el árnyrészeinket, csakúgy, mint azt a tényt, hogy általuk váltunk azzá, akik most vagyunk. Fejlődésünk során, akkor és ott tartottunk. Abban az élethelyzetben ez volt az, amit (akkori) képességeink, lehetőségeink szerint ki tudtunk honi az adott  szituációból. Éppen ezért érdemes ma újra felidézni célkitűzéseinket, hogy megláthassuk mi az, amiért eddig dolgoztunk és mi az, ami ennek ellenére továbbra is elválaszt ettől. Bízzuk ezeket ma a Vihar megújító energiáira. Gyakoroljuk az elfogadás és megbocsátás minőségét, hogy a Vihar elcsitulttával ma újjászülethessünk.

Erősítsük meg belső stabilitásunkat és adjuk át magunkat a Vihar energiáinak, hogy magával ragadhassa mindazt, ami immáron már nem hozzánk tartozik. Alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Tegyük lehetővé az Elengedést, hogy helyére friss és új energiák, tapasztalások és élmények érkezhessenek.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy katalizáljak
Előállítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.