KIN 178* Fehér Szoláris Tükör * 01. 06

mirrorA Szoláris Tükör segítségével ma ráláthatunk mindazon illúzióra, tévhitre, ami köztünk és célunk megvalósítása között áll. Ez a nap bár a cselekvést sürgeti, mégis arra kér, hogy tekintsünk önmagunkba a válaszokért. A mai nap segít újra felfedezni az belső szándékainkat, és elengedni mindazt, ami céljainkat már nem szolgálja.

A világ aszerint működik, amit mi gondolunk, hiszünk, érzünk, illetve, hogy milyen negatív vagy pozitív elvárásokat vetítünk ki a jövőbe. Éppen ezért, tudatosan figyeljük meg milyen benyomások érnek ma bennünket, mi az, ami kibillent az egyensúlyunkból, lelki békénkből. Vizsgáljunk meg minden olyan eseményt, vagy találkozást mely ilyen mély érzelmeket, szélsőséges hangulatingadozást okoz, mert ezek mind-mind önmagunk visszatükröződései. Lássuk meg, hogy mi a valós ok, és hogy életünkben ez mely területen és hogyan jelenik meg. Vajon a másik ember által képviselt és megmutatott viselkedés milyen mértékben van meg bennünk is? Elrejtjük, de ott van bennünk, vagy néha mi is tudunk ilyenek lenni? Tekintsünk ma környezetünkre mind tükrökre, melyek megmutatják, felnagyítják saját hibáinkat, olyan vonásainkat, amelyeket még nem tudtunk szeretettel magunkhoz ölelni. Nagyon fontos, hogy mindezt ne kudarcként fogjuk fel! Szeretettel és hálával forduljunk felé, és köszönjük meg tanítását. Minden, ami körülöttünk történik, miattunk, értünk történik. A kérdés csak az, hogy meg merünk-e nyílni, és őszintén meglátni mindazt, amit ez a sok-sok tükör mutat számunkra. Ehhez ma a Kutya energiái sietnek a segítségünkre, mellyel könnyebben el tudjuk fogadni önmagunkat és ismét szeretettel tudunk fordulni Önmagunk és mások felé.

Mantra:
Lüktetek, hogy visszatükrözzek
Megvalósítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.