KIN 166* Fehér Planetáris Világáthidaló* 12. 25

worldbriderA Planetáris tónus ma elhozza a Föld hullámvarázs kiteljesedését, a Világáthidaló pedig segít, hogy mindezt ne agyaljuk túl. Kapcsolódjunk össze a kiindító motivációval, fogalmazzuk meg újra a szándékot és engedjünk el mindent, ami az elmúlt napokban felmerült, de nem visz előre. Helyezkedjünk bele a Jelen pillanatába és éljük meg a mai nap teljességét.

A Világáthidaló maga a szimbolikus halál. Benne van az elmúlás és az elmúlás elfogadása is. Hisz tudjuk, hogy semmi sem örök. Világunk és benne mi magunk is folyamatosan változunk. Sosem tudhatjuk előre, hogy egy adott szituáció, hogyan és merre fog elmozdítani bennünket utunkon. Itt lép be a Hit az életünkbe. Hinnünk kell és bíznunk, hisz tudjuk, a Világmindenségben Rend uralkodik. Ahogy megszületik bennünk az elfogadása megváltoztathatatlannal szemben, egyszerűen újabb kapuk nyílnak meg előttünk. Ne siettessünk hát semmit, tudjuk, hogy mindennek megvan a maga ideje, így azzal foglalkozzunk, amiért Most tehetünk. Mindennek elérkezik a maga ideje. Lehet, hogy akad olyan dolog, amire már nagyon vágyunk, de látszólag mégsem kapjuk meg. Egyszerűen lehet azért, mert még nem jött el az ideje annak, hogy az életünkbe megérkezzen.

Használjuk a Föld által nyújtott stabilitást, tartsuk meg belső középpontunkat és sugározzuk ki környezetünknek mindazt a szeretetet és elfogadást, ami bennünk rejlik. Ebben a mai helyzetben, ez a legtöbb, amit tehetünk. Alkossunk egységet mely a Szeretetet és a Tudatosságot erősíti.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kiegyenlítsek
Előállítva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.