KIN 158* Fehér Lunáris Tükör* 12.17.

LettingGo-detail-smallA Lunáris Tükör ma rávilágít mindazon hamis illúziókra, ideákra, melyek alatt már imbolyog a piedesztál és emiatt hátráltathat abban, hogy a tegnap kitűzött célunkat elérjük. A mai nap arra kér, hogy vizsgáljuk felül értékrendünket, lássuk meg milyen régi minta vezetett idáig, hogy megláthassuk mi valós és mi hamis életünkben.

A mai nap tehát egy görbe tükröt tart elénk, hogy ráláthassuk életünk területeire, egy más megvilágításból. Ha nyitottak vagyunk, ezen új felfedezések megmutathatják, hogy milyen korlátok, akadályok vannak bennünk, amelyek visszafogják növekedésünket. Figyeljük meg, ha a mai nap folyamán valami/valaki kihoz a sodrunkból, vagy éppen azon kapjuk magunkat, hogy ítélkezünk valaki felett (ez akár lehet saját magunk is). Lássuk meg, hogy mindennek vajon mi a hátsó mozgató rugója? Honnan ered? Mi az, amivel nem tudunk, vagy akár nem akarunk szembenézni? Igen, nem kellemes, ha reflektorfénybe kerülnek azon tulajdonságaink, vagy akár gondolataink, melyeket eddig rejtve voltak, de kivel legyünk őszinték, ha nem saját magunkkal? Tudatosítsuk, hogy ahol fény van, ott bizony az árnyék is megjelenik, s e kettő szoros kapcsolatban áll. Törekednünk kell azonban az egyensúlyra. Fogadjuk el árnyrészeinket, így a fénybe emelve megszűnnek „félelmetesnek lenni”. Csakis úgy tudunk átlendülni ezen akadályokon, hogy ha bátran szembe nézünk velük. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végleges dolgok. Az ítélet és az elfogadás ugyanannak a tükörnek a két oldala és csakis rajtunk áll melyik oldalon nézünk bele.

Ma megdőlhetnek példaképeink, ideáljaink is. Vegyük észre, hogy ők is csak emberek, halandók éppúgy, mint mi. Elemjük hát le őket ma a piedesztálról, fújjuk le róluk a hamis illúzió fátylát, hogy megláthassuk Igaz valójukat. Ettől még nem lesznek kevésbé értékesek, vagy példaértékűek, éppen csak Emberekké változnak vissza. Emberi mintát követni pedig sokkal könnyebb, mint egy felmagasztalt, hamis ábrándképet. Ne hasonlítsuk magunkat másokhoz, mert azzal csupán leértékeljük magunkat. Így, emberként élő példaként, húzóerő válhat belőlük: „Ilyenné akarok válni!” Így sokkal inkább elérhetőbb és reálisabb cél körvonalazódik ki előttünk.

Ajándékozz Karácsonyra személyre szabott Maja energiás Kristálykarkötőt, mely támogatja belső esszenciádat!
Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Polarizálok, hogy visszatükrözzek
Stabilizálva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

2. Tónus:
Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.