KIN 157* Vörös Mágneses Föld* 12.16.

meditative_Scarlett_Earth_lightsAhogy már megszoktuk a Mágneses tónussal egy új ciklus indul, új feladatokkal, új kihívásokkal. Az is mondanám, hogy „megint hétfő”, de a mi kultúránkban sajnos ennek a napnak igen rossz a megítélése. Pedig ha jobban belegondolunk, a hét (a ciklus) első napja mindig magában hordozza (csakúgy, mint a Mágneses tónus is) az új kezdet, új izgalom, új tűz ébredését is. Minden Mágneses tónusú napon felmerülnek különböző, új kérdések az életünkben, melyek szorosan kapcsolódnak az adott nap szoláris jegyéhez is. Ez a mai a Vörös Föld, mely végig kíséri a következős 13 napunkat.

Tehát Vörös Föld hullámvarázs. Ma szinte mágnesként vonzzuk be azon témákat, melyeket a Föld hullámvarázsban meg kell dolgozzunk. Ez a merítés nagy esély-jel az elmúlt időszakban felszínre került eseményekből, képességekből, lehetőségekből fog kikerülni, hisz a Tzolkin egy meghatározott rend alapján halad. Amit az elmúlt időszak megmozgatott. A Kígyó hullámvarázsban kioldott és feltüzelt témákat, a Majom hullámvarázs, egy másik nézőpontba ültette. Az így felismert, események gyökérokait megdolgozva új képességek, lehetőségek alakultak ki a Mag hullámban, melyeket most végre termékeny táptalajba ültethetjük a Vörös Föld 13 napja alatt! Ezt aztán majd szeretettel gondozhatjuk (Fehér Kutya hullámvarázs), néha kigyomláljuk a gazt (Kék Éjszaka Hullámvarázs), hogy aztán megcsodálhassuk azt felemelő végeredményt, mely új lehetőségeket, új utat teremt (Sárga Harcos Hullámvarázs)….
De ne szaladjunk ennyire előre!
A Föld minősége a szinkronicitás elvét követi, tehát ne lepődjünk meg, ha váratlan események, fordulatok merülnek fel életünkben, melyeknek még nem láthatjuk okát. Mint azt már mondtam mindennek helye és ritmusa van a Tzolkinban. Minden okkal történik benne és ez összhangban van a mi egyéni születési ciklusunkkal (születési energiáinkkal). Minden akkor és olyan formán lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra mi készen állunk. Ne feledjük, hogy ha egy fejlődési kört (Hullámvarázsban felmerült problémát) már „megfejlődtünk” az nem jelenti azt, hogy nem tér vissza. Sőt! Mindig kicsit halmozottabban, egy másik oldalról megvilágítva, de visszatér addig, míg már nem elnyomni, hanem feldolgozni akarjuk. Hagyjuk el hát a halogatást és lépjünk a tettek mezejére! Ha a mai nap folyamán Dejavű érzésünk van, az nem véletlen! Mindenesetre, ne vonjunk le messze menő következtetéseket! Hagyjuk, hogy az események maguktól felfedjék érkezésük okát.

A következő 13 nap szava: JELENLÉT! Engedjük el a múlt eseményeit és a jövő félelmeit, de még a vágyait is! A Föld hullám feladata, hogy a mai események gyökérokait felismerve határozzuk meg egy célt, de ezután engedjük is el. Ne ez legyen a húzóerő. Nem kell, hogy lássuk a hegy tetejét ahhoz, hogy tudjuk, van vége. Most az úton van a hangsúly, erre fókuszáljunk! Engedjük, hogy a napok eseményei vezessék lépteinket, mert lehet, hogy a széles szerpentin helyett, egy meredekebb ösvényre vezet, de bízzunk a belső hangunkban! Az lesz a helyes út!
Legyünk jelen és ismerjük fel az Itt és Most szépségét, vezettetését.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.