KIN 154* Fehér Spektrális Varázsló* 12.13* Galaktikus Aktiváló Portálnap

key_to_inner_self_by_aquaj-d7w7x26A mai napon kezdetét veszi a 6. Maja Holdhónap. A következő 28 napot, a Spektrális Varázsló kódolja. Csakúgy, mint az Év témájánál, a feladat továbbra is, hogy felül kerekedjünk a hatalmi harcokon, az egyéni, önös akaraton és terveinket, életünket az Isteni akarattal összhangban hozzuk! Mindez a 6. hónappal és a 11-es Spektrális tónussal, egy sokkal felszabadítóbb, könnyedebb, mégis cselekvő energiát hoz számunkra. Ráadásul már csak 2 nap van a Tzolkin legintenzívebb időszakából! Használjuk ezt ki és töltekezzünk tiszta energiáiból.

Ebben a 28 napban (2020. 01.09ig) igyekezzünk kicsit megnyílni a spiritualitás és a magasabb igazságok számára. Nyissuk meg szívünket és hangoljuk össze elménk hangjával. Közeleg (modern életünk) legstresszesebb időszaka, a Karácsony szent ünnepe, amikor is mindenki átszellemülten ül a fa körül és elfeledi, hogy teljesen kivetkőzött magából az elmúlt 1-2 hónap rohanásában… Előzzük meg ezt és tudatosan hangolódjunk rá eme szép ünnepre. Teremtsünk időt önmagunk számára minden nap! Legyen ez akár 1 óra meditáció, vagy csak egy csésze forró csoki a kedvenc cukrászdánkban, vagy csak napi 1 fejezet a kedvenc könyvünkből. A lényeg, hogy be kell iktassunk „ÉN idő” –t a napi rutinunkba, hogy ne veszítsük el fejünket ebben a rohanásban. Engedjük el az irányítást, a dominálást, a tökéletesre való törekvést, vagyis a maximalizmust. Higgyük el, hogy gyermekünk, családunknak nem az a fontos, hogy tökéletes menüsorral, drága ajándékokkal és makulátlan lakással készüljünk, hanem az, hogy a ráhangolódás, és az ünneplés, józan, épelméjű keretek között, SZERETETTBEN történjen!

Mantra:
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.