KIN 153* Vörös Planetáris Égenjáró* 12.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

ammaA GAP erejű Planetáris Égenjáró, a mai Teliholddal és a 12:12-es szám mágikus kombinációval együtt méltó nap lesz a Mag hullámvarázs kiteljesedésére! Emiatt kissé érzékenyebbek, meghatottak is lehetünk, hisz beérett munkánk gyümölcse. Most nyer értelmet az elmúlt 47 nap vergődése, ezért dolgoztunk.

Az Égenjáró kíváncsiságától vezérelve ma felfedezhetjük, hogy hová juthatunk el ezen új potenciálokkal. A mai mágikus nap energiái feltöltenek bátorsággal, kitartással és tenni akarással. Merjünk nagyot álmodni! Merjünk kilépni az ismeretlenbe és vessük bele magunkat. Fedezzük fel és mélyítsük el tudásunkat az újonnan szerzett képességeinkkel kapcsolatosan és ne elégedjünk meg a tudattal, hogy immáron megérettek bennünk. Ahhoz hogy tapasztalatokat szerezzünk, hogy fejlődjünk, bizony bátorság kell. Ezt a tudást nem lelhetjük meg a négy fal között! El kell, hogy hagyjuk a biztosat a bizonytalanért. Ez bizony félelmetes, ugyanakkor nagyszerű lehetőség is! Ne feledjük, hidak vagyunk ég és föld között. Így feltöltődve, vetítsük ki ezt a belső Fényt környezetünkre szeretettel, elvárások nélkül. Emberként e Földön kötelességünk tanulni és fejlődni. Ne hagyjuk parlagon ezeket az újonnan felfedezett kincseket, melyekért oly keményen megküzdöttünk! Merjünk kockáztatni, lépjünk és a jutalom nem marad el!

A mai napon eltölthet bennünket a vágy a visszavonulásra, a begubózásra. Hideg is van, sötét is van, év végi hajtás is van és még el se kezdtünk a karácsonyra készülődni… Stressz az egész! Érzem, tudom, hallom minden felől.. A legtöbben úgy érezhetjük, hogy az utolsó idegszálaink végét reszelik egy tompa késsel. Így hát teremtsünk ma időt és teret önmagunk számára és picit vonuljunk vissza belső erőközpontunkba töltekezni. Tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire, hogy így biztos távolból megláthassuk immáron a tanításokat és azt, hová érkeztünk általuk. Ha tehetjük, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze a forrással és tudatosítsuk magunkba, hogy ide bármikor visszatérhetünk, amikor csak szükségünk van erőre, nyugalomra, de most tovább kell lépnünk! Így felszabadulva, végre megélhetjük Önmagunk kiteljesedését és újra bizakodóvá válhatunk.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy felderítsek
Előállítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.