KIN 122* Fehér Felhangos Szél* 11.11* MAG nap

892f7fbaf44e6697a308b8405dbca871A Tükör hullámvarázsunk fókusza, ma a kommunikációra esik, rávilágítva arra, hogy mi is van szavaink mögött valójában. A Szél a tiszta, Lélekkel átitatott őszinte kommunikáció képviselője. Emiatt tanácsos ma elkerülni a felesleges fecsegéseket, a túlgondolkodást és egyszerűen csak kiüríteni az elménket, hogy eljuthasson hozzánk belső hangunk.

Ma előfordulhat, hogy felerősödik bennünk az elkülönültség, a magány érzése, de ne feledjük, hogy milyen hullámvarázsban vagyunk! Csendesítsük el csapongó gondolatainkat, és kommunikációban is törekedjünk röviden, de érthetően fogalmazni. A mai napra kifejezetten igaz a „Sok beszédnek sok az alja”, avagy „a kevesebb néha több” aranyigazságok. Tartsunk egy kisebb önvizsgálatot ma, ha azon kapjuk magunkat, hogy lelkileg valami kibillentett bennünket egyensúlyunkból, vagy ha túl vehemensen reagálunk valamire, valakire. Mi volt kirohanásunk Valódi kiváltó oka? ÉS mi magunk hol vagyunk mindebben? Vizsgáljuk meg belső monológunkat is, hogy felismerhessük milyen hamis Ön-képekkel, illúziókkal áltattuk magunkat eddig, ami miatt esetlegesen eltávolodhattunk hitünktől, szellemi vezetőnktől. Ezek oka lehet egy régről beragadt minta, gyermekkori el nem ismerés, lekicsinylés vagy bármi egyéb sérülés, ami elhitette velünk, hogy kevesebbek, ne adj Isten értéktelenebbek vagyunk. Azáltal, hogy a felismerjük a körülöttünk és bennünk megjelenő illúziókat, és ezt ki is tudjuk végre helyesen kommunikálni, végre kimozdulhatunk a holtpontról. A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, mely az önmagunkhoz való hűséget és a feltételnélküli szeretet használja arra, hogy átsegítsen bennünket ezen a feszült időszakokon.

A kimondott szónak teremtő ereje van, ezt már régről tudjuk. Akkor hogy lehet az, hogy még mindig nem tart ott a világ ahol tarthatna? Úgy, hogy a kimondott szó, a mögötte megjelenő szándéktól, a gondolattól lesz tartalmas. Magyar nyelv csodálatos, ebben található erre egy pontos kifejezés: „üres szavak”. A mai nap feladata, hogy feltöltsük ezen üres szavakat Szellemi tartalommal.

MIKULÁS AKCIÓNK!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.