KIN 121* Vörös Önálló Sárkány* 11.10* MAG nap

ősanyaVÖRÖS ÖNÁLLÓ SÁRKÁNY. Az Ősanya. A gondoskodó, szerető, támogató, biztató és bátorító. Ő az, aki stabil hátteret biztosít mindennapjainkhoz. Minden innen ered, így kézenfekvő, hogy ma is Ő indít bennünket a MAG napok iskolájába.

A Tzolkin középső szakaszához értünk, melyről már sokszor írtam. Most mégis újra összefoglalnám, mert nem lehet eléggé hangsúlyozni e napok fontosságát: a mai naptól 20 napon át élvezhetjük a MAG napok áldásos támogatását. Ezeken a napokon a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. Emiatt előfordulhat kisebb nyomás érzése a fejben, picit dezorientáltak is lehetünk, vagy épp vérnyomás ingadozás is felléphet. Törekedjünk a belső erőközpontunkba visszatérni és feltöltekezni.  Gondoljunk ezen MAG napokra úgy, mint egyfajta plusz optikai lencsére, melyen átnézve megláthatjuk hogyan is néznek ki az egyes minőségek rávetítve a saját Életünkre. Ettől átszíneződik, kitisztul, de mindenképp megváltozik az általunk gondolt kép. Használjuk e lencséket bölcsen és tanuljunk belőlük. A Sárkánnyal indítunk, mint Ősanya és a Sárga Nappal végzünk, mely, ha tetszik, az Ősapa minősége, így életünk minden aspektusa sorra fog kerülni. Érdemes ezt a 20 napot tudatosan végig dolgoznunk! Maradjunk éberek és figyeljünk, mert ezeket a felismeréseket tovább fokozza az a tény is, hogy mindez a Fehér Tükör és a Kék Majom hullámvarázsban történik. De erről később a napi energiákban bővebben is beszélünk majd.
A MAG napok első napja a Sárkány minőségét hozza, arra kér, vizsgáljuk meg a bizalom jelentését és létét életünkben. Tudunk-e bízni saját és a Mindenség folyamataiban? Abban, hogy minden azért történik, hogy segítsen bennünket az utunk bejárásában? Vajon nem bújunk-e a biztonság hamis illúziója mögé csupán azért, hogy ne kelljen változnunk, változtatnunk? Valóban azt kommunikáljuk, mutatjuk kifelé, amire igazán vágyunk? A Sárkány energiái a Tükör hullámvarázsban megmutatják, hogy életünk mely pontján szakadt meg a Bizalom érzése, vagy éppen hogy milyen hamis illúziók miatt érezzük magunkat elszakadva Szellemi valónktól, mely a bizonytalanságunkat okozza. Tudatosan ismerjük fel Önnön igényeinket, mire van szükségünk és ezt kommunikáljuk környezetünk felé is. Bízzunk a nagyobb Egység rendezőelvében, és tudjuk, hogy minden értünk történik. Nem eshet bántódásunk, ha betartjuk a mindenség törvényeit.

A MAG napokra való felkészülést elősegíthetjük azzal, ha a reggeljeinket egy rövid meditációval kezdjük. Ideális esetben, például ha reggel van időnk elolvasni a Napi energiákat, érdemes még pár percet rászánni arra is, hogy elolvassuk a meditációt és a mantrát így ráhangolódhatunk az adott nap energiáira.

MIKULÁS AKCIÓNK!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Meghatározok, hogy tápláljak
Megszabva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.