KIN 105* Vörös Mágneses Kígyó* 10.25

mágneses kígyóA Maja szinkronárium alapja a Tzolkin, mely 260 napjában minden hullámvarázs meghatározott rendben, és Föld-ciklusokban követik egymást. A most kezdődő Kígyó hullámvarázzsal egyre közelebb kerülünk a Tzolkin középső és egyben legintenzívebb részéhez. Ebben az időszakban tehetünk legtöbbet fejlődésünk, céljaink elérése érdekében, ugyanis 10-20-10-es ismétlésekben követik majd egymást, a GAP és MAG napok. Mindemellett egy új Földciklus is kezdetét veszi:

A VÖRÖS Kígyó: Teli életerővel, lelkesedéssel elindítottuk egy folyamatot mely a testünk visszajelzésein alapul.

A FEHÉR Tükör visszajelzéseiből információt gyűjtünk, tanulunk, felismerve és kezelve a gátló tényezőket és illúziókat életünkben.

A KÉK Majom trükkjeiben elmélyülve új nézőpontokra teszünk szert, így finomítjuk célkitűzéseinket, majd

A SÁRGA Mag hullámvarázzsal zárunk, melyben a felszínre került potenciáljainkkal, lehetőségeinkkel fogunk dolgozni.

Hatalmas energiák mozdulnak majd meg, felkorbácsolva életünk minden aspektusát, minden elakadását. Ha jól és tudatosan felkészülünk rá és átadjuk magunkat ezen energiáknak, ezt akár javunkra is fordíthatjuk és ebben az 52 napban óriási előrelépést tehetünk fejlődésünk érdekében. Balgaság lenne kihagyni!

Az első Hullámvarázsunk tehát a Vörös Kígyó, mely újra beindítja elapadt életenergiánkat, oldja a blokkjainkat és figyelmeztet, a rutin és megszokás veszélyeire. Ma a testünk jelzéseit követve határozzuk meg célkitűzéseinket. A következő 50 napos teremtő időszaknak köszönhetően ezek lehetnek akár hosszútávúak is, mert ha beleadunk apait-anyait, minden szükséges erőforrást megkapunk terveink eléréséhez. A Kígyó most a test-tudatosságunkat ébreszti fel, arra kérve, hogy figyeljünk jelzéseire, így gyógyítva magunk fizikai, szellemi és érzelmi szinten is. Ez a minőség emlékeztet, hogy az Életet nem leélni, hanem Megélni kell! Csempésszünk egy kis szenvedélyt és spontaneitást ezekbe a napokba, hogy végre kiszabaduljunk a rutin és megszokás előre jelezhetőségétől.

Bár ez a 13 nap a test-tudatosságról szól, mégis óva int attól, hogy azonosítsuk magunkat vele. A Kígyó árnyékában túlságosan kötődhetünk a fizikai testhez, vagy behálózhatnak minket érzéki vágyaink, hogy elszakadunk esszenciális önvalónktól. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezzünk sem önmagunk sem mások felett, ha ezen kapjuk magunkat. Testünk csupán egy eszköz, mely segít, hogy beteljesíthessük célkitűzéseinket. Mondjunk köszönetet neki, hogy végigkísér bennünket életünk folyamán és támogat bennünket. Gondozzuk, óvjuk, ápoljuk, de ne azonosítsuk magunkat vele.
A Kígyó energiáit elősegíthetjük azzal, ha csakra tisztító gyakorlatokat végzünk, ha különös odafigyeléssel ápoljuk, vagy akár csak jobban odafigyelünk a táplálékunk milyenségére.

ŐSZI AKCIÓ!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra: 
Egyesítek, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.