KIN 104* Sárga Kozmikus Mag* 10.24

01197cb06a4555e270531ed62b5fdd40Egy újabb Hullámvarázs zárul, egyszerűen röpül az idő! Tegnap, a Kristályos Éjszakában meglelt kincseinket kell ma a felszínre hozzuk, hogy kihozassuk belőlük a legtöbbet. Ebben a következő 2 hónap elementáris energiái lesznek a segítségünkre, így bátran tervezhetünk hosszú távra is!

Most hogy már képesek vagyunk meglátni mindazt a bőséget, amit ez az időszak hozott, már nem azon kesergünk, amit hátra hagytunk. Békéljünk meg bármi is történt ez alatt a majd két hét alatt, köszönjük meg tanítását, azt, hogy átformálta elménk eddigi elavult mintáit. Elérkezett az idő, hogy új álmokat szőjünk! Vegyük számba az elmúlt időszak adta lehetőségeinket és kezdjünk dolgozni velük! Tudatosítsuk, hogy életünk termékeny táptalaj és álmaink, lehetőségeinknek csakis mi magunk szabunk korlátokat! Engedjük el a környezetünk hibáztatását, a kételyt önmagunkban és fogadjuk meg, hogy mostantól kifogások helyett, megoldásokat keresünk! Felébredésünkhöz, el kell rugaszkodjunk a biztonság illúziójától és ki kell lépnünk az ismeretlenbe! Higgyünk Önmagunkban és abban, hogy minden értünk történik, még ha ezt abban a pillanatban nem is mindig ismerjük fel. Ne vesszünk el a részletekben, hogyan-okban és mi lesz akkor-okban! Bízzunk a pillanatról pillanatra történő vezettetésben! Kezdjük el egy egyszerű gondolattal. Ültessük el szívünk/vágyunk magvait, hogy a holnap kezdődő Kígyó Hullámvarázs, életet lehelhessen bele.

Ma tehát pihenjünk meg és teremtsük meg önmagunkban a belső harmóniát. Írjunk egy kívánság listát, mi aza amit el szeretnénk érni. Ha hosszú távú terv, készítsünk rész-célokat is, hogy fenntarthassuk a lelkesedést az apró sikerélmények által. Aztán kapcsolódjunk ki és készüljünk fel testileg és lelkileg is a következő hullámvarázsra. Szükségünk lesz rá.

ŐSZI AKCIÓ!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj komplex személyes elemzést.
Október 31-ig az elemzés ára csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg hozzá a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Kitartok, hogy célozzak,
Túlhaladva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.