KIN 070* Fehér Felhangos Kutya* 09.20

loveyourself2A 3. Maja Holdhónapunkat a Felhangos Kutya minősége fogja tovább finomítani. Ebben a 28 napban az önbecsüléssel és önértékeléssel fogunk dolgozni. A Világáthidaló Hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége segítségünkre lesz, hogy hátra hagyjunk, felül írjunk olyan régi belénk nevelt mintákat, melyek elhitették velünk, hogy érdemtelenek-, vagy épp képtelenek vagyunk elérni céljainkat. Mindenki küzd önértékelési gondokkal, ki jobban, ki kevésbé, ki alul értékeli magát és van olyan is, aki túlértékeli magát. Többségünk már felfedezte és tudatosan foglalkozik vele és van olyan akiben tudattalanul működnek ezek a minták és csak sajnálkozik, megalkuszik kevesebben, mert egyszerűen elfelejtette, hogy mire is képes! Ebben a 28 napban, most ezeket a nyomógombokat fogják rajtunk működtetni, hogy megfigyelhessük, sikerült-e már túllépnünk önmagunk korlátozásán, vagy sem. Ha felfedezzük, hogy visszasüllyedtünk a régi mintáinkba, álljunk meg és vegyük 2-3 mély levegőt. Tudatosan engedjük el a megfelelési kényszert, az odatartozásért való „csaholást” és tegyük fel az kérdést: „Mi az, amit ÉN igazán szeretnék kezdeni az életemmel?” „Mi az, amit ÉN igazán el szeretnék érni?” Engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk Önmagunk felé szeretettel és megbocsátással. Adjuk meg magunknak mindazt, amit környezetünktől szeretnénk visszakapni és engedjük el az elvárásokat! Hagyjuk menni mindazt ami ezt hátráltatja: „Elbocsájtok mindent, ami nem szeretet és öröm! A múltat hátra hagyom, az új, friss és eleven felé veszem az utamat! Szeretem és becsülöm magam! Világomban minden rendben van!”

A mai napon tehát helyezzük magunkat az első sorba, tegyük azt, amit a szívünk diktál! Vegyünk magunknak valami apróságot, együnk egy finom süteményt, menjünk el egy kiállításra, vagy csak zárkózzunk el a világ zajától egy picit, hogy feltöltődhessünk. A lényeg, hogy a mai nap rólunk szóljon és tegyünk mindezt a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül!! Azáltal, hogy elengedjük ma a gyeplőt egy picit, és önmagunkra figyelünk, észlelhetjük azokat a belső értékeinket, képességeinket, melyek kibontakoztatására hivatottak vagyunk ebben a hullámvarázsban. Töltekezzünk fel önnön szeretetünk forrásából és erősítsük meg hitünket önmagunkban: Képes vagyok rá! Megérdemlem!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj 
komplex személyes elemzést, október 31-ig most csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg mellé a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.