KIN 071* Kék Ritmikus Majom* 09.21

89744267_70162072_56aa33318191A  Ritmikus Majom minőségével ma elkezdődik a hullámvarázs cselekvési fázisa. Ma szükséges meghoznunk azokat a döntéseket, melyek mentén elköteleződünk megújulásunk felé. Nem egy könnyű időszak ez, hisz ebben és a következő (Kék Vihar) Hullámvarázsban is az elengedésé és a gyökeres változásé a főszerep. A legjobb amit tehetünk, hogy nyitott szívvel és elmével állunk ezen kihívások elibe. Használjuk az előző (Vörös Égenjáró) hullámvarázsban tanultakat és fedezzük fel minden napban –bármilyen nehéz is- a jót és  a szépet.

Fontos tehát megtartanunk a gyermeki lelkesedésünket és a spontaneitásunkat. Ebben ma a Majom siet a segítségünkre. Ha lehet ne tervezzünk mára semmi komolyat, mert előfordulhat, hogy a dolgok nem várt fordulatot vesznek. Próbáljuk a ma adódó szituációknak, konfliktusoknak meglátni a humoros oldalát és ne vegyük magunkat túl komolyan. Fontos a hidegvér. Elérkezett az idő, hogy újra elkezdjünk élni és ehhez azonban még el kell engednünk mindazt ami még visszatart.  Azt mondják a bölcsek, hogy „Nem a Halál a legnagyobb veszteség, hanem az, amikor úgy élsz, hogy legbelül már rég meghaltál”. Ezen most a Világáthidaló (mely a szimbolikus halált is jelképezi) és a Majom jegye kapcsán érdemes elgondolkoznunk: Vajon mennyire vagyunk Életteliek? Mennyire merünk élni és játszani, vagy csupán csak Élvezni az életet? Engedjük ma felszínre törni belső gyermeki énünket, játszunk, legyünk spontánok és nevessünk, míg a hasunk meg nem fájdul. Használjuk a Majom legfőbb tanítását, hisz humorral és nevetéssel minden könnyebben átvészelhető! Ha tehetjük, ma kapcsolódjunk ki; találkozzunk barátainkkal, nevessünk sokat, szórakozzunk és engedjük ki az elmúlt napokban felgyülemlett „forró gőzzel”, az összes feszültséget és régi sérelmeket!

Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess!
Kérj 
komplex személyes elemzést, október 31-ig most csak 5000 FT-ért!

Rendeld meg mellé a Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Szervezek, hogy játsszak
Kiegyenlítve a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.