KIN 253*Vörös Ritmikus Égenjáró* 07.05

tumblr_ngpm6hz1wv1r5kiffo1_1280Nyakunkon a Tzolkin és az év/ciklus váltás! Beindul a pánik, kinek ezért, kinek azért. Lassan rájövünk, hogy egy nagy váltás előtt állunk, melyre lehet, úgy érezzük, nem vagyunk felkészülve.. A változás, a változtatás tudom ijesztő, de hittel és eltökéltséggel, a legjobb dolog, ami történhet velünk. Ha sikert hoz azért, ha kevésbé akkor pedig azért, mert tudatsan felismerhetjük hiányosságainkat, tévedéseinket és tanulhatunk belőle. A Vörös Égenjáró rejtett ereje a Sárga Csillag, mely hullámvarázs 6. napjánál járunk. Ez a nap tehát segít elköteleződnünk a változás mellett, hisz a Csillag épp a Rendre, az egyensúlyra tanít.

Már csupán 7 nap van hátra ebből a Tzolkin-ból és 20 ebből az évből. Így ezt a mai mérlegelést és tervezgetést kivetíthetjük az egész Tzolkinunkra. Ez a nap fordulópontot hoz, ugyanis a felelősségvállalásról és a nehéz döntések meghozataláról szól. Arra kér, hogy mérlegeljünk és vállaljuk a felelősséget képességeinkért, és a bennük rejlő lehetőségeinkért. Senki nem dönthet felettünk! Ezt az Életet mi kaptuk és mi is tartozunk érte felelősséggel. Fogalmazzuk meg pontosan mit is szeretnénk elérni, és tudatosan határozzuk meg a következő lépéseket! Ezek lehetnek rövid, de akár –tekintettel a következő Tzolkin is 260 napos- hosszú távú tervek is. Ez utóbbi esetében, hogy ne lankadjon lelkesedésünk, határozzunk meg rész-célokat is, és azt is, hogy ezek elérésekor mivel „jutalmazzuk” majd meg önmagunkat. Az Égenjáró tervezgetésben igen jó, de a megvalósításhoz, azonban bátorságot is kell merítenie. Ehhez segítséget általában a vezető jegy nyújthat, azonban esetünkben ez ugyancsak az Égenjáró. Így tudatosan törekedjünk ma arra, hogy megtartsuk az egyensúlyt a kint és bent között, vagyis adjunk magunknak időt és teret arra, hogy visszavonuljunk belső biztonságos várunkba, de használjuk ki ezt az időt arra is, hogy megtervezzük a további lépéseinket és feltöltekezzünk bátorsággal és eltökéltséggel.

Várakozással teli izgalmas napok álnak előttünk, használjuk ki ezeket jól. Bár a 13-as hónap passzivitásra enged, belül azonban még sok a teendőnk. Tekintsünk hát vissza egy picit az elmúlt időszakra –Évre, Tzolkinra, 13 éves ciklusra- és lássuk mi mindent elértünk, hová jutottunk. Legyünk rá büszkék, írjuk össze a vélt fejlesztendő területeket, mindenféle bírálat nélkül. Engedjük el a kishitűség érzését és bátran, kivont karddal vessük bele magunkat a cselekvésbe!

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
A Vörös Kozmikus Hold év és 13 éves időszak lezárását segítő Évzáró füzetünket most ingyen letöltheted!
FMV

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN, AZ ELEMZÉS ÁRA A SZEMÉLYES KARKÖTŐVEL EGYÜTT, MOST CSAK 10000 FT.
planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Szervezek a felderítés végett,
Kiegyenlítve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.