KIN 254*Fehér Rezonáns Varázsló* 07.06

22_bigA Csillag Hullámvarázs felénél járunk melyet a Rezonáns Varázsló minősége kódol. Ez a nap az energiákkal való feltankolásról, megpihenésről és tisztulásról szól. Hisz csakúgy mint a fizikai életben, ha hosszú útra megyünk, bizony elérkezik az az idő, amikor meg kell álljunk lemosni az út porát, szundítani egyet és energiát/ételt magunkhoz vennünk. A Varázsló ma arra kér, hogy engedjük el az irányítási vágyat, kapcsoljuk ki a GPS-t és engedjük meg magunknak, hogy ne tudjunk és ne legyen kész válaszunk mindenre.

Az hosszú és érzelmekkel teli Hold éve után melyben letisztítottuk érzelem testünket, most a feladatunk, hogy összehangoljuk tiszta szívünk és elménk hangját, mely összeköt bennünket a Szellemi vezettetéssel. Most kicsiben ízelítőt kaphatunk a következő év feladatairól, minőségéről. A mai nap legfontosabb feladata, hogy engedjük el az ego irányítási-, elismerés utáni vágyát és szándékunkat, képességeinket hangoljuk össze az Isteni akarattal és nemesebb cél érdekében. Ugyanis az az akarat, mely nincs összhangban az istenivel, önmagán kívülre tekint válaszokért és erőért. Ha befelé fordulunk vezettetésért, akkor visszatalálunk a természetes összhanghoz és érzékenységhez, mely megadja a vágyott választ, segítséget. A mai nap tehát nem a cselekvésről szól, hanem a passzív megadás folyamatáról. Ha tehetjük, meditációban kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel és hallgassunk szívünk bölcsességére. Egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Ne másra várjunk, – se megerősítésért, se segítségért-, mert azt az erőt, amire a tovább lépéshez, a fejlődéshez szükséges, azt csakis Önmagunkon belül találhatjuk meg! Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A Vörös Kozmikus Hold év és 13 éves időszak lezárását segítő Évzáró füzetünket most ingyen letöltheted!
slider

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN, AZ ELEMZÉS ÁRA A SZEMÉLYES KARKÖTŐVEL EGYÜTT, MOST CSAK 10000 FT.
planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.