KIN 218* Fehér Planetáris Tükör* 05.31* Galaktikus Aktiváló Portálnap

redblue_pillMájus utolsó napját a Planetáris Tükör minőségével búcsúztatjuk, mely a GAP napok erejével lesz felvértezve. A Vörös Hold hullámvarázs 10. napján már tisztán látjuk, és többé-kevésbé tudjuk is kezelni érzelmi hullámzásainkat. Az elmúlt napokban megfigyelhettük és elengedhettük a befolyásoló tényezőket, elakadt tévhiteket, régi mintákat. Éppen ezért ma érdemes feleleveníteni eredeti célkitűzésünket, hogy ha szükséges elvégezhessük az utolsó simításokat.

A mai nap arra kér, hogy fejezzük be a halogatást, a kifogások keresését és ragadjuk meg a kínálkozó lehetőséget, hogy manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt napokban dolgoztunk. Ne ítélkezzünk, vagy ostorozzuk magunkat, ha ma mégsem tartunk ott ahol lennünk kellene, hanem megbocsájtva a tévelygésünket, most lépjünk a tettek mezejére! A Tükör segítségével, ma könnyedén átlátunk a helyzeteken, felismerjük azon illúziókat/téveszméket, melyek szerint eddig a kifogásainkat gyártottuk, vagy épp éltük látszat-biztonságban életünket. Most, hogy elhullott a lepel, elérkezett az idő, hogy a Hold segítségével megtisztítsuk életünk ezen területeit is.
Öntsünk hát tiszta vizet a poharunkba és realizáljuk a VALÓSságunkat! Használjuk és tanuljunk az új felismerésekből! Senki sem tökéletes! Engedjük el a túl-idealizált Énképünket. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk. A Föld hónapjában és a Hold hullámvarázsban megjelenő Tükör napján, itt és most jött el az ideje, hogy feldolgozzuk az elmúlt időszak eseményeit, önmagunkat pedig feloldozzuk e teher alól. Csakis így léphetünk tovább!

MÁJUSI AKCIÓNK UTOLSÓ NAPJA:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy visszatükrözzek,
Előállítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok… Lépj be!

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Meditáció: 
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.