KIN 217* Vörös Szoláris Föld* 05.30

nature-balances-herselfRepül az idő, a mai nappal belépünk a 12. hónapunkba. Ahogy az lenni szokott a hullámvarázs/hónap/év első napja határozza meg a következő ciklus (hullámvarázs/hónap/év) energiáit. A most kezdődő 12-es hónapunk az Év témáját tekintve a felismeréseket hozza el számunkra, hogy leszűrve az elmúlt 11 hónap tanulságait, beépíthessük őket a mindennapjaink menetébe. A Vörös Föld a maga szinkroneseményeivel, tovább segíti ezen felismeréseket.

A Vörös Hold Hullámvarázsban megjelenő Szoláris Föld ma segít, hogy objektív nézőpontot kaphassunk. Segítségével megláthatjuk érzelmi életünk hátterében futó dinamikát, mely még tisztogatásra vár. A Föld, a maga „véletlen-szerű” eseményeivel ráébreszt bennünket hogy ahhoz, hogy szárnyalhassunk, le kell vessük régi ragaszkodásainkat, terheinket, melyek a földhöz ragasztanak. A mai nap (és a következő 28 nap!) arra kér, hogy tartózkodjunk a Jelen pillanatban, hogy felismerhessük az adódó lehetőségeket, a még esetlegesen hátramaradt feladatokat, hogy elvégezhessük az utolsó simításokat ebben a hullámvarázsban. Engedjük el a múlt képeit, a jövő kecsegtető ígéreteit, reményeit, hogy megláthassuk mindazon ajándékokat, melyei épp itt vannak az orrunk előtt, csak a „ki-tekintgetések” miatt tán észre sem vesszük.
Ma (és a következő 28 napban is) tehát olyan váratlan események, felbukkanások és találkozások részesei leszünk, melyek útmutatással szolgálhatnak a későbbiekben. Nagyon fontos, hogy adjunk időt és teret ezeknek a történéseknek és ne olvassunk bele más jeleket. Legyünk ma nyitottak, befogadók és engedjük, hogy ezek a véletlennek tűnő események kibontakozhassanak előttünk.

Előfordulhat, hogy gondolataink kissé elkalandoznak, akár a múltba, akár a jövőbe akár csak csaponganak céltalanul. Ilyenkor fókuszunkat tudatosan fordítsuk vissza a jelen pillanatra, mert ma olyan útmutatókat kaphatunk, melyek nagyban megkönnyítik érzelmeink megértését, a gyökér-okok feldolgozását; ezáltal könnyebb is lesz az elengedésük. Így kerülhetünk közelebb célunkhoz, az érzelmi megtisztuláshoz, mely nem csupán ezen hullámvarázs, de az Év témája is! Tehát a következő napokban tudatosan földelődjünk! Kapcsolódjunk össze az anyatermészettel, sétáljunk, kertészkedjünk, ússzunk, ügyeljünk környezetünk tisztaságára.
A lényeg, hogy tiszteljük és támogassuk Földanyánkat! https://youtu.be/XAi3VTSdTxU

MÁR CSAK 2 NAPIG TART AZ AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Lüktetek a fejlődés érdekében
Megvalósítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.