Kin 205* Vörös Planetáris Kígyó* 05.18

csakraMa a Planetáris Kígyó energiáival belobban, kiteljesedik eddigi munkánk. Vegyük elő eredeti célkitűzésünket és engedjük, hogy átjárja, feltöltse a Kígyó tüzes életereje.

A Kígyó mindig felhívja figyelmünket arra, ha esetlegesen valahol elapadt, vagy csökkent az életenergiánk. Vegyük észre, ha valahol túlzottan is a rutin és/vagy a megszokás vette át a hatalmat mindennapjaink felett. Törünk ki ebből a keretből és ma cselekedjünk spontán: fordítsuk meg hétvégénk napi rendjét, menjünk egy eddig ismeretlen úton vásárolni, hagyatkozzunk az ösztöneinkre! Akár dobjunk el mindent és fülön csípve a családot, menjünk el egy mini wellness-re. Kényeztessük testünk, töltekezzünk! Legyünk hálásak testünknek, hogy elviseli a reá rótt terheinket. Rázzuk fel picit életerönket, tisztítsuk meg csakráinkat a blokkoktól. Kapcsolódjunk össze testünkkel, ösztöneinkkel és hallgassunk belső megérzéseinkre akkor is, ha elsőnek épp őrültségnek hangzik. Merjünk változtatni, kilépni komfort zónánkból.

Az elmúlt 9 napban, a Harcos energiái segítségével új hitrendszerünkből és új, átalakult énünkből felépítettünk egy stabil belső alapot, egy belső erőközpontot, melyre bármikor bizton számíthatunk. Megtanultunk összekapcsolódni belső Szellemi énünkkel, összehangoltuk elménk és szívünk útját, így megerősítettük belső vezettetésünket, tisztábban hallgathatunk a Belső hangunkra. A Kígyó ma kreatív energiáival tovább erősíti mindezt azáltal, hogy felhívja figyelmünket az Élet szépségeire, arra, hogy az Életet ne leéljük, hanem tartalommal feltöltve és teljességében MEGÉLjük.
Ünnepeljük meg az Életet minden apró csodájával!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy túléljek
Előállítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.