Kin 204* Sárga Szoláris Mag* 05.17

f1f90556171024be12e4a7ee5399b3c0Ma a Szoláris Mag napja meg azt az erőt és kitartást, melyre szükségünk lesz, hogy a tegnap „kiásott” Magocskánkat eljuttassuk a célig. A mai nap arra bíztat, hogy ne elégedjünk meg a felfedezés örömével és azzal, hogy milyen kincsre leltünk tegnap! Ma vegyük ezt a kis magot körül szerető és óvó gondolkodással, hogy a lehető legtöbbet ki tudjuk belőle (magunkból) hozni!

A Szoláris tónus, mindig magával hoz egy kisebb fajta lezárást az átalakulás/megvalósulás (Planetáris tónus) előtt, hisz búcsút kell mondjunk (még ha „kicsiben is”)  eddigi énünktől, hisz a hullám ezen szakaszára mindig egy újabb tapasztalattal, megéléssel, gondolattal, többé váltunk. Persze nem lehet minden hullámban „Világmegváltó” változásokat megtapasztalni, de tudjuk, hogy a fejlődés nem áll meg, folyamatos változás, van! Ne legyünk elégedetlenek, inkább örüljünk a mindennapokban rejlő apró szépségeknek! A Mag ma arra figyelmeztet, hogy életünkért, álmaink megvalósulásáért egyes egyedül mi tartozunk felelősséggel! És ez azzal jár, hogy bizony hátra kell hagyjuk régi már jól megszokott énünket, megszokott és kényelmessé vált bepunnyadt szituációkat azért, hogy mindezt elérhessük. Ne engedjünk a biztonság illúziójának! Lépjünk be az így feltáruló lehetőségek világába!
Ne essünk bele elménk csapdájába, ne várjunk a tökéletes alkalomra, mert nincs olyan! Csak az itt és most van!
Ez a Hullámvarázs, a Harcos bátorsága és intelligenciája erejével, segít felismernünk és elérnünk Szívünk Igaz vágyát. Rávezet arra, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogyan tudjuk ezt minél hatékonyabban elérni, megfejlődni. Csakis rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk ezekkel a lehetőségekkel? Nekilendülünk és meglovagoljuk ezeket hullámokat, vagy hagyjuk elülni? Használjuk ki a Harcos adta bátorságot és merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg további lépéseinket, ne hezitáljunk, vágjunk bele az utolsó hajrába!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.