Kin 177* Vörös Galaktikus Föld* 04.20

meditative_Scarlett_Earth_lightsA Vörös Föld ma a visszajelzések által készít fel bennünket a hullámvarázs megvalósítási fázisára. Ma visszatérnek hozzánk az előző hullámvarázs témái ez egyfajta megmérettetés, ha úgy tetszik. Ma eldől, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen bennünket utunkon.

A mai nap a Jelen pillanatra hívja fel figyelmünket. Olyan véletlenszerű események, találkozások részesei lehetünk ma, melyeknek elsőre talán nem is tulajdonítunk túl nagy jelentőséget, mégis legbelül furcsa, „csiklandós” érzéssel tölthetnek el. Azonban, ha türelmesen, ítélkezés nélkül, picit jobban megfigyeljük ezeket az eseményeket, szépen lassan kibontakozik előttünk valami új, ami útmutatóként szolgálhat a jövőnkre nézve. Ne vonjunk le elhamarkodottan messzemenő következtetéseket, összefüggéseket, a kulcsszó ma a türelem. Nincsenek véletlenek, minden okkal történik és akkor és ott jelenik meg életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá, de legfőképpen akkor, amikor úgy ítéltetik, már készen állunk rá!

Kapcsolódjunk össze a Föld energiáival, sétáljunk a természetben, ápoljuk a szobanövényeinket. Ha úgy érezzük, hogy gondolataink elkalandoznak, túl sokat merengünk a múlton, vagy épp a jövőt féljük, álljunk meg egy pillanatra és vegyünk 3 mély lélegzetet. Tartsuk a 8-as ütemet (végtére is Galaktikus tónus van ma), belégzés-benntartás-kifújás. Másik megoldás arra, hogy visszatérjünk a jelenbe, ha kimegyünk a természetbe és keressünk magunknak egy szimpatikus fát. Fényképezzük le és hazatérve próbáljunk meg minél élethűbben, részletesebben lerajzolni. Ragadjuk meg az évszak témáját, mely hűen tükrözi a Változás örök körforgását. Nem baj, ha nem lesz belőle remekmű, a lényeg, hogy megfogjuk a Jelen pillanatát!

Rendeld meg Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat és segít eligazodni a mindennapi energiák között! 

Mantra:
Harmonizálok, hogy fejlődjek
Formálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.