KIN 178* Fehér Szoláris Tükör* 2019.04.21

how-to-follow-your-inner-guidance2-810x592A Szoláris Tükör energiáival ma fény vetül a célegyenesre, megláthatjuk milyen lépésekre van még szükségünk, illetve azt, hogy milyen megoldandó feladatok várnak még ránk a kiteljesedés előtt.

A Tükör, mint mindig most is arra figyelmeztet, hogy vizsgáljuk felül értékrendünket, lássuk meg, hogy miként tartjuk fent életünkben az illúziókat. Lássuk meg, hogy milyen üzenetet közvetítünk kifelé, milyen tükröt tartunk másoknak, és azt hogy az Ő tükrük mit tartogat számunkra. Tudatosan figyeljük meg, hogy ha valaki erős érzelmeket, indulatokat vált ki belőlünk, az a tulajdonság vajon Bennünk hogyan jelenik meg? Az ok, minden esetben bennünk keresendő! Jusson eszünkbe gyermekkorunkban mit hallgattunk állandóan: „Mindenki magából indul ki!”; „az a …. aki mondja!” És ez ma sincsen másként. Tegyük félre ítélkezésünket, és legalább önmagunkkal szembe legyünk őszinték; lássuk be hibáinkat. Ha valakit megszólunk valamiért, vagy véleményt formálunk valakiről, mielőtt ezt megtennénk, nézzünk mélyen magunkba: „Miért is bánt ez engem?” „Ez vajon Róla, vagy Rólam szól?” Mindazonáltal, ne feledjük, hogy a Tükörnek is két oldala van: van aki belenéz, és van aki vissza néz! Nem feltétlenül szól minden tükör rólunk, azonban vegyük észre, ha mégis. Mindenkinek joga van a saját igazságához, mely semmivel sem valótlanabb, mint a miénk. Az egyedüli, amit tehetünk, az hogy felismerjük Emberi mivoltunkat és tanulunk belőle! Lássuk meg a körülöttünk lévő tükröket, melyek megmutatják, felnagyítják hibáinkat, és azon vonásainkat, amelyeket még nem tudtunk szeretettel magunkhoz ölelni. A mai nap tehát az Önelfogadást szorgalmazza. A Kutya legfőbb tanítása az, hogy Elfogadjuk, és feltételek nélkül Szeressük Önmagunkat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy visszatükrözzek
Megvalósítva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.