Kin 145* Vörös Lunáris Kígyó* 03.19

kundalini-rising-barbara-rockholdA Vörös Kígyó ma rámutat a Mag hullámvarázs gyenge pontjaira, felvértezve bennünket a lehetséges nehézségek ellen. A Kígyó az Életenergiánkra fókuszál; felkorbácsolja a szenvedélyt életünkben, újra áramlásba hozza lelkesedésünket, az életigenlést, így oldva elakadásainkat, gátlásainkat.

A mai nap felhívja figyelmünket azokra a cselekvésekre, amelyekbe nagyon sok energiát ölünk, ahelyett, hogy ezt az erőt produktívan használnánk fel. Tzolkin ezen időszakában erre különösen nagy figyelmet kell fordítsunk, mert ha nem találunk rá saját bejárandó ösvényünkre a holnap induló GAP napok sora tovább feszít majd bennünket. Képzeljük el úgy mint egy szénsavval teli palackot, melyet az elmúlt időszak már felrázott, egyre több lehetőség (buborék) keletkezik, mely törekszik a felszínre. A kérdés csupán annyi, hogy kibontjuk e ezt a palackot és élvezzük az eredményét, vagy tovább ignoráljuk és megvárjuk amíg kilőve a dugót elpazaroljuk mindezt? a döntés szokás szerint csakis a mi kezünkben van. Használjuk ezt a túlbuzgó lelkesedést arra, hogy előre mozdítsuk célkitűzéseinket. Ismerjük fel és el a hátráltató tényezőket, hiszen csakis így tudunk feljebb lépni. Tegyük fel magunknak a kérdést, hol engedjük kicsúszni kezünk közül életenergiánkat? Hol vannak olyan területek/ feladatok, melyek miatt szétforgácsolódunk, mely felemészt? Mi az, amit igazán el szeretnénk érni? Vajon hány olyan tevékenységet végzünk nap mint nap, amelyek nem rólunk, önmagunk kibontakoztatásáról szólnak? Valóban azzal foglalkozunk, amelyre készségeink által hivatottak lennénk, vagy inkább azzal, amit elénk sodor a szél? Lássunk mindezek mögé és fedezzük fel, hogy leggyakrabban mi magunk vagyunk önnön gátjaink. Ahogy mindezt felismerjük, máris adódik a megoldás.

Hallgassunk ma intuíciónkra, figyeljük testünk visszajelzéseit. Ha fáradtak vagyunk, pihenjünk, vegyünk egy nyugtató fürdőt. Ha aktivitásra van szükségünk, tegyünk egy nagy sétát, fürdőzzünk meg az ébredező Tavaszi Nap sugaraiban. Adjunk hálát testünknek, viseljük gondját, amiért cipeli terheinket és kiszolgálja igényeinket minden nap. Engedjük, hogy a Kígyó feltölthessen életerővel, szenvedéllyel és lelkesedéssel. Táplálkozzunk, töltekezzünk, hogy legyen erőnk és kitartásunk az előttünk álló hosszú és kemény úthoz!

 TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Polarizálok, hogy túléljek
Vonzva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.