Kin 144* Sárga Mágneses Mag* 03.18

nurture_spiritual_growthA mai nappal egy új hullámvarázs veszi kezdetét, melyet a Sárga Mag kódol. Minél jobban távolodunk a Tzolkin közepétől a MAG és GAP napok energiái is úgy váltak egyre finomabbá, kíméletesebbé. Bár hatásuk, erejük nem csökken mégis érezhetően másak. Használjuk ki az utolsó, aktív GAP napos hullámvarázsunkat, melyben a 3. naptól egészen a 12-ik élvezhetjük a GAP napok támogatását.

Az elmúlt napok hullámverése után, most a felszínre került új lehetőségekkel kell dolgoznunk. Ebben ideális társunk lesz a ma kezdődő Sárga Mag Hullámvarázs. Most van itt az idő, hogy az új és tiszta minőségek letisztulásával egy új tervet, új célt eszeljünk ki. Nincs olyan, hogy ideális állapot, vagy megfelelő idő… mert ez a lehető legtökéletesebb időszak a teremtésre: Itt és Most. Tegnap megtanultunk az álmainkkal dolgozni. Ma már tudjuk, hogy álmaink, vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. Törjük át a fejünkben élő koncepciót, a korlátozó gondolati mintákat és ma fogalmazzuk meg szívünk vágyát. Ne foglalkozzunk a részletekkel, a kivitelezés hogyan-ságával! Egyszerűen adjuk át magunkat ennek a látomásnak, hisz minden hozzá szükséges képesség bennünk van. Mi magunk vagyunk a táptalaja ennek a kis vágy-magnak. Tudjuk, hogy az elvetett mag már csírázás előtt tudja mivé nőhet ki. A legapróbb makkból is lehet hatalmas tölgy. Idő kérdése, míg egy mag kihajt, így minden esetben türelemre, szeretetre és odaadó gondoskodásra van szükség ahhoz, hogy a sarjadzó kis „növendéket” megcsodálhassuk. A válaszok önmagunkon belül keresendők és nem környezetünkben!  A most következő 13 napban a bennünk élő kis kertünket kell gondozzuk!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra: 
Egyesítek, hogy célozzak
Vonzva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1.Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.