Kin 128* Sárga Spektrális Csillag* 03.02* MAG nap

2018-12-07 07.34.33A Spektrális tónussal ma elkezdünk távolodni a Tükör hullámvarázs témájáról. Elérkezett az idő, hogy mindaz, amit tanultunk az elmúlt napokban beintegrálódjon és megkezdődjön a leválás.

A mai nap a Harmónia jegyében zajlik. Teremtsünk ma harmóniát életünkben, környezetünkben, kapcsolatainkban. Találjuk meg azt az egyensúlyt, melytől béke és a nyugalom tölt el bennünket. Az elmúlt 11 napban rengeteg illúzióval kellett szembesülnünk. Engedjük, hogy a mai MAG nap energiái elmossák az ebből adódó félelmeinket, kételyeinket. Itt az ideje, hogy tudatosítva az elmúlt napok tapasztalatát, felismeréseit, egyszerűsítsünk. Alkossuk meg önmagunkban az új ideálokat és induljunk el, afelé. A Csillag ma rámutat arra, hogy Harmóniában van az életünk, hiszen a világunkban REND van, még ha mi nem is így éljük meg a mindennapokban. Tartsuk fókuszban a céljainkat és ne komplikáljuk túl a dolgokat. Hagyjuk ma, hogy az energiák csak úgy áramoljanak. Minden értünk van. Minden, amit szeretnénk, a rendelkezésünkre áll, nekünk csak meg kell állni, és teret adni ezeknek az életünkben. A semlegességgel és a nyitottsággal tudjuk a legegyszerűbben beengedni a változásokat, amelyekre vágyunk.

Ha tehetjük, ma fordítsuk figyelmünket a szépség és a harmónia felé, ezzel is táplálva a Csillag energiáit. Lássuk meg a természet megannyi szépségét és harmonikus ciklikusságát. Figyeljük meg a szikrázó napsütés szépségét, ahogy felkel, vagy amikor ép lenyugszik, azt, hogy ezernyi tarka színre festi sugaraival az eget. Ha tehetjük, maradjunk kicsit tovább a szabadban, hogy láthassuk, ahogy megannyi csillag veszi át az uralmat az égen. Nincsenek szabályos rendben, mégis káprázatos az egyszerű bájuk. A diszharmóniának is meg van a rendje életünkben. Élvezzük és merjük átadni magunkat ennek az érzésnek, hogy felfedezhessük a benne rejlő tanítást.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra: 
Feloldok, hogy megszépítsek
Szabaddá téve a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.