Kin 127* Kék Planetáris Kéz* 03.01* MAG nap

7d6989b35111a2bd61de6c7cab2142fdA mai napon kiteljesedik a Fehér Tükör Hullámvarázs témája. Utolsó lépésként a Kéz ma elhozza számunkra azon felismeréseket, melyek rámutatnak arra, hogy hol aprózzuk el figyelmünket, energiáinkat. Hol vannak még olyan lezáratlan témák, feladatok, melyekre ráuntunk, megfeledkeztünk, vagy épp nem akartunk szembesülni. Ma ez a feladat. Elvarrni a mikro-szálakat, egyesíteni energiáinkat.

A Kék Kéz nem csak, hogy segít befejezni az elkezdett „tisztogatást” életünkből, de gyógyírt is nyújt felszaggatott sebeinkre. Felismerhetjük halogatásunk valódi okát és tisztább képet kaphatunk arról, hogy mi is az, ami valójában mindig ellenállásra késztet bennünket. Miért kételkedünk önmagunkban és kérdőjelezzük megkompetenciánkat? Elérkezett az idő, hogy összegyűjtsük erőtartalékjainkat és megmutassuk mindenkinek milyen fából faragtak bennünket! A MAG napoknak és a Tükör hullámvarázs együttes erejének köszönhetően, igen érzelmes és tanulságos napokat tudhatunk magunk mögött. A mai napunk vezető jegye a Sas, mely segítségével eltávolodhatunk az elmúlt napok fájdalmaitól, eseményeitől, hogy még tisztább képet kaphassunk a miértekről és megláthassuk a nagyobb képet, mely eddig rejtve volt. Ma ennek folytatásaként, idézzük fel eredeti célkitűzéseinket és erősítsük meg hitünket és elhatározásunkat, hogy manifesztálódhasson mindez. A Kéz kreatív energiáit segíthetjük azzal, ha alkotunk valamit, mely az elmúlt napokra emlékeztet, melyet szeretnénk esetleg elengedni, vagy épp elérni. Ilyenkor nem számít, hogy milyen a kézügyességünk a lényeg, hogy kedvünket leljük abban, amit csinálunk és energiáink áramoljanak! Engedjük ki magunkból az elmúlt napok frusztráltságát, zavarát. Gyúrjuk, fessük/rajzoljuk ki magunkból minden felgyülemlett feszültséget, sérelmet, fájdalmat. Aztán ha szeretnénk mintegy szimbolikusan meg is semmisíthetjük mindezt.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Tökéletesítek a tudás érdekében
Előállítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.