Kin 125* Vörös Galaktikus Kígyó* 02.27* MAG nap

16db6aef2a5f1019d84c46168fc22062Ma visszatérnek az előző hullámvarázs -a Vörös Kígyó- témái, hogy egységbe rendeződve a Fehér Tükörben eddig tanultakkal, megadják azt a lendületet, mely szükséges a célvonal előtti utolsó nagy hajrához.

Emlékezzünk a Kígyó hullámban feloldott blokkjainkhoz és érezzük, lássuk magunk előtt, ahogy kinyílik a következő kapu is a tovább lépéshez. Az Önismeret és a vele együtt mozgó fejlődés, csalóka műfaj, mert egyszerűen sosincs vége, a fejlődésünk soha nem áll meg, hacsak mi magunk úgy nem döntünk. Mindig újabb és újabb réteget hámozunk le önmagunkból, ahol újabb és újabb témák, akadályok merülnek fel, melyek további rétegekhez vezetnek. Mégis ahogy átéljük az első AHA élményt, máris többet akarunk tudni. Ez stimulálja belső hajtóerőnket, hogy tovább nyomozzunk. Ezt hívom én „jó fajta függőségnek”. Persze az ember Szabad Akarattal rendelkezik, így dönthet úgy is, hogy megáll fejlődésében és csak a földi anyagi dolgoknak él. De ha egyszer megtapasztaltad a magasságokat, már nem vágysz vissza a porba… És hát miért is tennénk? Hisz itt az újabb lendület, a Kígyó elemi ereje. Kundalini energiái, a gerinc mentén felkúszva, minden csakránkban fellobbantják a lelkesedés és szenvedély tüzét. Emiatt ma sokkal energetikusabbnak, élettel telibbnek, szexuálisan pedig aktívabbnak érezhetjük magunkat. Figyeljük feléledt intuícióinkra, ösztönös megérzéseinkre, testünk jelzéseire, hogy mit súgnak ma. A test (akárcsak minden egyéb az életünkben), a gondolatainkat, meggyőződéseinket Tükrözi vissza. Egyetlen sejtünk sem hagyja „válasz nélkül” gondolatainkat, szavainkat. Éppen ezért ma különösen fontos felismernünk testi tüneteink mögött rejlő okokat! Ahogy beazonosítjuk a kiváltó okot (okokat), ahelyett, hogy elítélnénk mindezt, öleljük magunkhoz szeretettel testi tüneteinket és köszönjük meg nekik, hogy felhívták figyelmünket elakadásainkra! Ezáltal tudatunkba emelhetjük az adott problémát, szituációt és könnyebben dolgozhatunk vele. Mind ehhez a MAG napok sora folyamatos támogatást nyújt! Használjuk ki ez a hátra lévő 16 MAG napnyi időt ahhoz, hogy a bennünk rejlő képességeket és lehetőségeket kibontakoztathassuk.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha ma különösen nagyobb figyelmet fordítunk testünk gondozására, szeretetére. Legyen ez egy forró aromaterápiás fürdő, masszázs, vagy csak egy pihe-puha takaró, mely körbe öleli fáradt testünket, ezen a hűvös téli napon!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

20181207_091734

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Harmonizálok, hogy túléljek
Formálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.