Kin 124* Sárga Rezonáns Mag* 02.26* MAG nap

61ffc60b3a4f82ba2413606067ef10e1A Rezonáns Mag ma a tegnap felfedezett témákkal fog dolgozni, hogy kihozhassa belőlük a legtöbbet. Elérkeztünk a Tükör Hullámvarázs feléhez és ámbár ez még a cselekvő fázis, ma mégis inkább a felszín alatt fognak folynak a munkálatok. A mai nap arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. Használjuk ki a MAG napok nyitott és támogató energiáit és kapcsolódjunk össze a forrással.

Lassan a végez ér a 8. hónapunk, melyet a Vörös Kígyó jellemez. Ebben a hónapban újra áramlásba hozzuk életenergiánkat, felszabadítva magunkban az évek során kialakult blokkokat, gócokat. A Kígyó hullámban meghatároztuk éltünk azon területét ahol a gond van, a tükör hullámban benézhetünk a „függöny mögé” hogy felismerhessük az illúziók mögött megbúvó valós okokat, hogy a következő a Majom hullámvarázsban egy más világításban megoldást találhassunk rá. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Rezonáns Mag minősége, ma arra bíztat, hogy merjünk kilépni a biztonságosnak hit jelenünkből, hogy ezen új tapasztalásokkal, tovább fejlődhessünk. Kapcsolódjunk össze a Forrással és ébresszük fel álmainkat és lehetőségeinket. Elérkezett az idő, hogy újra higgyünk önmagunkban! A tegnapi nap után a mai feladat, hogy ne elégedjünk meg csupán a felfedezés tudatával, hogy ráleltünk ezekre a lehetőségekre, képességekre, hanem mélyedjünk el bennük és tegyünk azért, hogy meg is élhessük őket. Kérdezzük meg magunktól, mit is szeretnénk igazán elérni? Milyen lehetőségeket tartunk a kezünkben, és mihez szeretnénk vele kezdeni? Mindannyian számtalan értéket rejtünk magunkban, melyek csak akkor válnak mindenki javára, ha valóban foglalkozunk velük, tápláljuk őket. Engedjük el a hitetlenség érzését önmagunkkal szembe, és kezdjünk el bízni képességeinkben, hogy holnap a Kígyó napján szenvedéllyel vethessük bele magunkat újra a cselekvésbe!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Levezetek, hogy célozzak
Inspirálva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.