Kin 119* Kék Lunáris Vihar* 02.21.

5b3c710df1806e6fa58c824103947f3aMa a Lunáris Vihar söpör végig életünkön, magával ragadva mindazt a hordalékot, mely gátja lehet felismeréseinknek, tegnapi célkitűzéseinknek. A mai nap arra kér, hogy adjuk meg magunkat és hagyjuk, hogy a Vihar ledönthesse mindazt az illúziót, mit eddig biztosnak hittünk, hisz már látjuk a repedéseken át beszüremlő fényt, a szabadságot!

Mint a Vihar napok általában ez a nap is igen viharosnak ígérkezik, mind a természetben, mind lelkünkben. A Lunáris tónus miatt méginkább kétségek ébredhetnek bennünk, amit csakis benső hangunkra hallgatva csitíthatunk el. Ez az energia arra szólít fel, hogy nézzünk szembe a kihívásban, a dualitásban rejlő tükörképpel. Lássuk meg, mi az, ami még hiányzik belőlünk, vagy épp mi az, ami útját állja a tegnap megálmodott teljességnek. Engedjük, hogy a Vihar letépje, megtisztítsa gondolatainkat, érzelmeinket, hogy végre megláthassuk a nagyobb egészet, mely elérésére mindig is törekedtünk. Tudatosítsuk, magunkban, hogy ez a rombolás JÓ, hisz csakis akkor törhetünk ki az eddig biztonságosnak hit romok alól, ha hiszünk az újban, a megújulásban, de legfőképp Önmagunkban. Helyezkedjünk belső erőközpontunkba és engedjük el az irányítási vágyat és mindazt amit eddig tudni véltünk. Világunkban minden RENDben van, helye van a változásnak, hiszen semmi sem állandó. Ezzel előkészítjük a terepet a hamarosan érkező MAG napok által hozott Tiszta, Fénnyel átitatott energiáinak.

A Vihart minden esetben alázattal kell kezelni, megélni, hiszen mint tudjuk, ami ellen harcolunk az a befektetett energiáinkkal együtt növekedni fog. Így fogadjuk ma el bármi is történik, köszönjük meg a tanítást és szeretettel bocsássuk útjára mindazt, aminek mennie kell. Bízzunk önmagunkban és a Mindenség erejében, és éljük át azt a felszabadító érzést, amikor ezek az évek óta cipelt mázsás terhek lehullanak vállunkról.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívedd időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:

„Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.