Kin 118* Fehér Mágneses Tükör* 02.20.

TükörmásA Kígyó szenvedélyessége után a következő 13 napban, a Tükör tárgyilagossága és ésszerűsége kap helyet, melynek utolsó 10 napját a MAG napok teszik még érdekesebbé. A MAG napok sora, egy 20 napig tartó időszak, amikor is a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. Minden jegyet végig jár, így most, egy kis ráfordítással is óriási előrelépést tehetünk. De érdemes teljes erőbedobással beleállnunk a változásba, hogy kiszakadjunk a megszokottból.

A Tükör ma bevonzza azon témákat, melyekkel a következő napokban dolgoznunk kell. Figyelmesen szűrjük meg a beérkező információkat, mert nem csupán mi kaphatunk tükröt, de mi is tarthatunk másoknak. Ez egy igen érzékeny téma és többnyire nem szeretik az emberek (lássuk be néha mi magunk sem..) Ne bíráljunk, és ne ítélkezzünk! Engedjünk a felismeréseknek, hogy megláthassuk a nagyobb valóságot. Vizsgáljunk meg minden olyan szituációt, személyt mely kizökkent bennünket érzelmi stabilitásunkból, mert fontos üzeneteket hordozhatnak. Használjuk helyesen ítélőképességünket és lássuk meg, ismerjük be, ha hibáztunk. Fogadjuk el önmagunkat és az elénk vetített képeket, melyet a tükör mutat, ugyanakkor vegyük azt is észre, ha ez a görbe tükör nem nekünk szól. Az elmúlt hullámvarázsban a testtudatosságunk felébredt, használjuk ki most ezen adottságunkat és tudatosan figyeljünk oda Testünk és Lelkünk minden olyan rezdülésére, visszajelzésére, mely a megszokottól eltérő. Ezek minőségileg lehetnek negatív, vagy pozitívak; érzelmek, gondolatok, de akár testi tünetek is. Nem kell megijedni tőlük, csupán fel kell ismerni őket. Kutassunk magunkban az okokért, hogy mielőbb megtaláljuk a kiváltó érzelmet, emléket, szokást, bármit. Ahogy rátalálunk és hangot adunk neki, megszűnik aggállyá, szorongássá lenni és tudunk vele mit kezdeni. Ne harcoljunk a Tükör ellen, nem győzhetünk.

Különösen intenzív időszak következik most, a legjobb, ha előre felkészülünk rá. Előfordulhat feszítő érzés a fejben, láz, magasabb vérnyomás vagy pulzusszám. Érdemes ezen időszak alatt picit többet foglalkoznunk mind Testünkkel, mind Szellemünkkel. Alakítsuk úgy mindennapjainkat, hogy jusson időnk testünk-szellemünk és lelkünket egyensúlyba hozni: gyakoroljuk a meditációt, olvassunk magasabb tudatosság szintű műveket, reggelenként pedig aktiváljuk testünk energiaszintjét egy kis testmozgással, mint pl. a chickung, jóga vagy a Tibeti 5 rítus gyakorlatsora. A lényeg, hogy nyíljunk meg ezeknek a hatalmas energiáknak, mert nagyot lendíthetnek fejlődésünkön.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívedd időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.