Kin 84* Sárga Ritmikus Mag* 01.17.

article-migration-image-what-is-a-light-bodyTegnap lelkünk rejtett bugyraiban járva, szembesültünk félelmeink, elengedéseink tárgyával, megismerhettük félelmeink valós okát. Azáltal, hogy minderre most Fény derült, elkezdhetünk ezzel dolgozni. Olyan ez, mint a mesebeli próbatételek. Mindenki tart tőle, a hős (mi magunk, az útonjárók) mégis belevág, hisz tudja, csakis így léphet tovább, érheti el a vágyott célt, vagy épp nyerheti el királylány kezét.

Ezen felismerések mentén, ma határozzuk meg következő lépéseinket, így elköteleződve a célkitűzéseink mellett. A döntés természetesen, mint mindig, most is a mi kezünkben van. Szabadon eldönthetjük, mihez kezdünk ezekkel az új lehetőségekkel. Merünk valami újba belevágni, vagy megelégszünk a jelenlegi helyzettel? A mai nap tehát a mérlegelésé. Vegyük számba a lehetőségeinket, képességeinket és vessük össze a vágyott céllal. Mi az, amit feláldoznánk (Vihar hullámvarázs) a cél elérése érdekében? Megéri tenni érte, vagy megelégszünk a tudattal, hogy eddig is eljutottunk? Mi a vacillálásunk valódi oka? Mit veszthetünk? Lehet, nem szeretnénk, hogy másnak is feltűnjön milyen kincsre tettünk szert, mert úgy gondoljuk, hogy ezáltal céltáblává válhatunk? Vagy csak egyszerűen félünk attól, hogy milyen változást hozhat ez az életünkbe?
Tudatosítsuk magunkba, hogy véletlenek nincsenek! Ezen képességeink, lehetőségeink azért kerültek most a felszínre, mert MOST érettünk meg erre a feladatra! Használjuk ki a Vihar energiáit, hogy magával ragadhassa mindazt, mely feladatunkat gátolja, vagy épp elveszi tőlünk az energiát. Merjünk bátran változtatni és higgyünk! Higgyünk Önmagunkban és a nagyobb Célban és a támogatás nem marad el!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! planetáris kutya_karkoto

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Szervezek, hogy célozzak
Célozva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.