Kin 83* Kék Felhangos Éjszaka* 01.16.

tumblr_mjzcxlUHhN1s1fji4o1_500A Vihar hullámvarázs felkavarta érzelmeinket, hogy ezzel kimozdítson bennünket komfortzónánkból, az Éjszaka jegyével együtt pedig, ma a bensőnkben is indítja be ezeket a változásokat.

A Felhangos tónus a hullámvarázs cselekvő időszaka, így elérkezett az idő, hogy immáron aktív részesei legyünk elengedéseink folyamatának. Az Éjszaka segítségével mindez egy belülről kifelé induló spirálként jöhet létre. Ahhoz azonban, hogy belülről induljunk ki, előbb be kell hatoljunk lelkünk legeldugottabb bugyraiba, hogy szembe nézhessünk mindazzal amit el kell engedjünk. Szembesülve ezekkel a minőségekkel, dolgokkal, gondolatokkal, olyan felismerések szem és fültanúi lehetünk, melyek megkönnyítik a leválást. Tudatosítsuk magunkban, hogy azáltal, hogy ha valamit hátra hagyunk, biztosítjuk a helyet valami új számára. Segít, ha visszaidézzük mit álmodtunk, milyen üzeneteket hozott számunkra a tudatalatti. Ha nem emlékszünk, az sem baj, figyeljünk a „De ja vu” érzéseinkre. Előfordulhat, hogy ma elfog egy szorongó érzés, félelem az ismeretlentől, de ez teljesen normális! Legyünk úrrá ezeken a félelmeken, használjuk a nevetés, a humor erejét; ha kell, túlozzuk el addig, amíg nevetségessé nem válik ez az érzés. Lássuk meg, hogy nincs mitől félnünk, hiszen biztonságban vagyunk, figyeljük meg, milyen illúziók okozhatják ezeket a rémképeket és bízzuk a Vihar tisztító erejére. Ne feledjük, hogy az árnyrészeink is hozzánk tartoznak, belőlünk vannak, ezért nem kell tőlük félnünk. Forduljunk feléjük elfogadással, szeretettel, mert csakis ezáltal tudjuk fénybe emelni őket.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Megerősítek, hogy álmodjak,
Irányítva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az varázslat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    „Gyűjts össze külső és belső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.”

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.