Kin 78* Fehér Kozmikus Tükör* 01.11.

mirrorA Kozmikus Tükörrel ma zárul a Világáthidaló Hullámvarázsunk. A Kozmikus tónusú nap mindig lehetőséget biztosít arra, hogy megbékéljünk a hullámvarázs eseményeivel, hogy a tapasztalatok elsajátítása után végre letehessük az ezzel járó terheket. Ehhez a lezáráshoz a Tükör nyújt ma hathatós segítséget. Arra figyelmeztet, hogy ítélkezés és/vagy bíráskodás helyett legyünk inkább hálásak a ma szembejövő felismerésekért, ezzel is elősegítve a következő (Kék Vihar) hullámvarázs témáját.

A külvilág egy tükör mindenki számára. Amit másokban látunk, azt többnyire saját „szemüvegünkön” keresztül látva kedvelünk, vagy éppen találunk ellenszenvesnek. Nagyon is igaz az a gyermeki mondás, hogy „Mindenki saját magából indul ki!”. A Tükör ma rávilágít azon területekre életünkbe, ahol hajlamosak vagyunk túl-idealizálni, túl-drámázni, vagy éppen túl-aggódni magunkat. Ahelyett, hogy ez elől a szembesítés elől elmenekülnénk, inkább szedjük össze a bátorságunkat és az ismereteink fényében nézzünk bele ebbe a tükörbe. A tisztán látás ajándék! Próbáljuk meg nem elítél, bírálni, vagy ostorozni magunkat a múltban elkövetett hibáinkért. Sokkal inkább alkalmazzunk előre-vivő technikákat, pl.: felismerni, korrigálni!  Figyeljünk ma oda minden olyan szituációra, találkozásra, mely kibillent lelki egyensúlyunkból. Használjuk a Föld hónap segítségét ahhoz, hogy érzelmeinket „leföldelve”, ítélkezés-mentesen és tiszta fejjel tekinthessünk rá ezek kiváltó okaira. Engedjük meg magunknak az elfogadás és a megbocsátás felemelő érzését, hisz a Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Tükör minősége épp erre tanít. Tudatosítsuk, hogy a ma kiváltott érzelmek belőlünk fakadnak; akár annak hiányától, akár azért, mert még magunk előtt is titkoljuk, hogy az a dolog/érzés/viselkedési minta, bizony bennünk is megtalálható. Gyűjtsük be ezen információkat, hiányosságokat és a le nem zárt ügyeket, hogy a holnap induló Kék Vihar Hullámvarázsban, mindezt át tudjuk formálni, vagy akár el is tudjuk engedni, hogy többé ez ne képezhessen akadályt életünkben.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Kitartok, hogy visszatükrözzek
Túlhaladva a rendet
Lepecsételem a rend mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.