Kin 77* Vörös Kristályos Föld* 01.10* Galaktikus Aktiváló Portál

13a8040e3d8530f3375a9fd2c0e75f2bA 7. hónapunkat a Vörös Kristályos Föld határozza meg, mely ráadásul egy Galaktikus Aktiváló Portál minőség is. Ebben a hónapban fontos útmutatókat kapunk melyek legtöbbször véletlenszerű események formájában jelennek meg, a legváratlanabb időben. Mégis tartózkodjunk a gyors következtetésektől, mert a Föld a lépésről lépésre való vezettetés híve. Adjunk inkább időt és teret az eseményeknek, hogy felfedhessék valódi üzenetüket.

Most, hogy a 6. hónapban elköteleződtünk célkitűzésünk mellett, és gondos mérlegelés után kiválasztottuk azt az utat melyeken mindezt el szeretnénk érni, elérkezett az erőgyűjtés, a földelődés ideje. Ebben a 28 napban fontos, hogy picit most a belső munkánkra összpontosítsunk. A Világáthidaló Hullámvarázsban megjelenő Kristályos Föld a felismeréseket, és a Jelenlét fontosságát hozza el számunkra. Felismerhetjük az elmúlás, az elengedés miatt érzett félelmeink, aggályaink valódi okát, megérthetjük, hogy az élet folytonos körforgásában mindennek helye van, és ha tudatosan éljük meg ezt az átalakulást, még akár felszabadító is lehet.
Használjuk ki a Föld biztonságot nyújtó stabilitását és horgonyozzunk. Meditációban kapcsolódjunk össze a Föld vasmagkristályával és a Szellemi vezetőnkkel. Érezzük azt a biztonságos áramlást, melyet nyújtanak. Érezzük ahogy átmossanak bennünket energiáik, feltöltve minket a szükséges erővel és kitartással, hogy véghez vihessük terveinket. Ahogy hogy végre elcsitulnak lelkünk hullámai, végre fény vetül az elmúlt napok miértjeire is. A mai nap arra kér, hogy ítélkezés-mentesen lehorgonyozva a Jelenben emésszük meg ezen felismeréseket, hogy könnyebben be tudjuk építeni őket mindennapjainkba. Kerüljük ma a gyors véleménynyilvánításokat és mindenekelőtt felejtsük el a bíráskodást!

A Föld energiáit ma támogathatjuk azzal, ha tudatosan leföldelődünk. Összpontosítsunk magunkra, a jelenre. Meditáljunk, vagy sétáljunk egyet ebben a csodás hófedte természetben.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Szentelek, hogy fejlődjek,
Egyetemessé téve az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be rajtam keresztül.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.