Kin 63* Kék Spektrális Éjszaka* 12.27.

night treeAz Égenjáró kiteljesedettsége után ma megkezdődik a differenciálódás a leválás, hogy mindazt, amit tanultunk, beépíthessük mindennapjainkba. Az Éjszaka egy mélyebb önismeretre hív, hogy most az Égenjáró nyújtotta új nézőponttal tekinthessünk rá legféltettebb titkainkra, félelmeinkre, melyek mindeddig akadályozták kiteljesedésünket.

Ahogy azt már korábban is írtam, mostani évünk (Vörös Kozmikus Hold) lezárása egy 13 éves ciklusnak, mely érzelmeink letisztítását volt hivatott elvégezni. Így ez a 13 hónap (melynek már majd a felénél tartunk) igen intenzív és érzékeny. Most kerül lezárásra a múlt, hogy szeretettel és békével bocsáthassuk útjára mindazt, amit tanultunk, tapasztaltunk. Így a következő évünkkel (Fehér Mágneses Varázsló), egy újabb, immáron mentális hullámon indulhassunk el. A hatodik hónapunk felénél járunk, mely ráadásul a Planetáris Hold hónapja, így ha ez még fizikailag lehetséges, még érzelmesebbek vagyunk, mint valaha. Nagyon fontos, hogy meghúzzuk érzelmi határainkat és ne engedjük, hogy érzelmeink magukkal rántsanak és olyan cselekedetekbe sodorjanak, melyet később akár megbánhatunk. Használjuk inkább ki a mai napot, hogy mindennek a méllyére járjunk. Így felfedezve a gyökér okokat, újabb réteget hánthatunk le a felejtés fátylából (A Hold minősége a Maja rendszerben, önemlékezésre sarkal). Lássuk meg hogy mindaz a félelem, mely hátráltat önmagunk jobb megismerésében, csupán álca, melyet egyszer még mi építettünk ki, hogy „megvédjük” magunkat. De mára felfejlődtünk ehhez a feladathoz. Nézzünk ma mindezek mögé és az Égenjáró segítségével merjünk kilépni ebből az érzésből. Ha át tudjuk törni eme kemény falakat, olyan felismerésekben lesz részünk, mely nagyban elősegíti fejlődésünket. Szabadítsuk fel magunkat ebből a börtönből azáltal, hogy bátran szembenézünk árnyrészeinkkel és ahelyett, hogy ellenállnánk nekik, öleljük magunkhoz ezt a folyamatot és gyűjtsük be bölcsességét. Szánjunk ma magunkra időt és teret, hogy fel tudjuk ezeket a megéléseket dolgozni.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mirella_szucs_toth

 

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

 

Mantra: 
Feloldok, hogy álmodjak,
Szabaddá téve az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.