Kin 62* Fehér Planetáris Szél* 12.26.

1d9fbf24d972d7ce21c0e4689dc8a658--turning-art-paintingsA Planetáris Szél ma a kommunikáció erejével arra ösztönöz, hogy mindazt a tudást és tapasztalást, amit az elmúlt 10 napban átéltünk, adjuk át környezetünknek. Amit az első napon célként kitűztünk, ma végre fizikai formát ölthet.

Az Égenjáró hullámvarázsban megjelenő Szél, arra kér, hogy egy percre csendesedjünk el és összegezve az elmúlt napok tanításait, változtassuk meg magunkban mindazon ítélkezést nézőpontot, melyhez eddig ragaszkodtunk. Az Égenjáró kalandozó energiái végre beértek és már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért! Bízzunk ebben az új szemléletben és önnön képességeinkben. Sokszor a Személyiség vágyai háttérbe szorítják a Szellem hangját, de az is előfordulhat hogy lelkünkben túl nagy a „hangzavar”. Ha azon kapjuk, hogy kissé „elveszettnek”, érezzük magunkat, álljunk meg egy kicsit. Meditációban kapcsolódjunk össze a Mindenség energiáival és legyünk nyitottak. Hallgassuk meg, mit súg legbelül a kis hang. Figyeljünk eme inspirációra és kövessük őt az úton.

Ma használjuk fel a kommunikáció teremtő erejét és bátran adjunk hangot vágyainknak, álmainknak. Fontos, hogy szavainkat őszintén és tiszta szívvel válogassuk meg! Sohasem tudhatjuk, hogy ki és mikor hallja meg szavainkat, melyekből akár csodák is születhetnek.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris kutya_karkoto

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést! Most akciósan csak 5000 Ft

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.