Kin 55* Kék Elektromos Sas* 12.19.

1-spirit-of-the-eagle-andrew-farleyA Kék Sassal ma a víziói által megvilágítja a kétségekből kivezető utat. A Nap Hullámvarázsban rátaláltunk Önnön fényünkre és határozottságunkra, ma a Sas segítségével pedig emlékezetünkbe idéződnek vérmes terveink, további célkitűzéseink. A Sas arra kér, hogy kövessük vágyainkat, vízióinkat és emlékezzünk szerpeinkre a Nagyobb mintában.

Az Égenjáró kíváncsi felfedezési vágyához ma társul a Sas nyugodt „emelkedettsége” mely segítségével felszárnyalhatunk, hogy jobb rálátást kaphassunk az előttünk álló időszakra. A Sas arra figyelmeztet, hogy bízzunk önnön képességeinkben és kövessük álmainkat, hisz a Nap hullámvarázsban már megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek, ha elszánjuk rá magunkat. Engedjük el kétségeinket és minden hozzájuk fűződő gondolati mintát. Hallgassunk megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Ne feledjük, hogy teremtő erővel rendelkezünk. Minden kimondott szó, de még a gondolatok is hatalmas erővel bírnak. Használjuk ki a mai napot arra, hogy újra gondoljuk céljainkat és kidolgozzuk a hozzá vezető lépéseket. Használjuk ki az Elektromos tónus kreativitását, hogy egy új szintre emelkedhessünk.

Az Égenjáró bátorságot és kitartást nyújt céljaink eléréséhez, de mit sem érünk, ha nem látjuk át célkitűzéseinket, ha nem használjuk fel az elmúlt 2 nap tanításait. Meditációban kapcsolódjunk össze Szellemi vezetőnkkel. Használjuk ma a Sas és Égenjáró „magaslati nézőpontjait és emelkedjünk felül a félelmeken, a konfliktusokon, hogy megláthassuk a mögöttes vezettetést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mirella_szucs_toth

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

 

Mantra: 
Aktiválok, hogy teremtsek,
Megkötve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.