Kin 54* Fehér Lunáris Varázsló* 12.18.

selfA Lunáris tónus ma megmutatja, milyen akadályokkal szembesülhetünk az Égenjáró vezette úton, de ettől nem szabad visszahőköljünk, mert csakis ezeket feldolgozva juthatunk előrébb célunk felé. A Varázsló segítségével ma összehangolódunk a Isteni akarattal, mely támogatást nyújt számunkra.

Azáltal, hogy ma a Lunáris tónus felfedi számunkra az akadályt hatalmas segítséget kapunk, hogy ezeket megdolgozva holnap rálelhessünk a megoldásra. Tudatosítsuk értékeinket, képességeinket és erőnket. A mai nap arra kér, hogy vállaljunk felelősséget ezekért a képességekért, tulajdonságokért és ne várjunk másra. Csakis így születhet meg a siker. A Varázsló másik tanítása a személyes kontroll feladása; az hogy ne akarjunk mindent mi irányítani. Figyeljük meg, hogyan jelenik meg életünkben a kontroll, az irányítás? Mi irányítunk, vagy minket irányítanak? Ha mi irányítunk, akkor mi a motivációnk: személyes érdek vezet, vagy a nagyobb, a magasabb eszmét szolgáló érdek? Ahhoz hogy véghez vihessük céljainkat, előbb tisztában kell lennünk képességeinkkel, majd ügyelnünk kell arra, hogy tetteinket csakis a Tiszta szándék vezesse!

Engedjük el az Egót, és a kontroll iránti vágyat és hagyjuk csak megtörténni az eseményeket. Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, hogy megtörténhessen a Varázslat!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

KIN-93-Lunáris-Égenjáró.jpg

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy varázsoljak,
Stabilizálva a befogadó készséget.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a halál ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.