Kin 53* Vörös Mágneses Égenjáró* 12.17.

shutterstock_91974026Ma egy újabb 13 napos ciklus veszi kezdetét, melyet a Vörös Égenjáró kíváncsisága hajt. Ez az időszak a felfedezésé, a tartalmas befelé fordulásé. Ez a 2018-as év (Gergely naptár év) utolsó teljes hullámvarázsa, mely összecseng a katolikus spirituális és ünnepi időszakkal. Ez az időszak tágítja nézőpontunkat és a bentről kifelé haladásra, megnyilvánulásra ösztönöz.

Ez a 13as tónusú Hold év és benne a mostani időszak, különösképpen megköveteli a bátorságot és nyitottságot, hisz jelentős változáson megyünk át. Lezárások, a fel-felbukkanó múlt feldolgozása, a döntéshozatal mind olyan dolog, melyhez szükségünk van a Hitre, a Reményre és az Szeretetre. Érzelmi megtisztulásunkhoz szükségünk van a befelé fordulásra, önnön igényeink felismerésére és az eszerinti cselekvésre. Bármennyire is szeretnénk, az eddigi minták már többnyire mind elavultak, újak után kell nézzünk. Ez a 13 nap arra kér, hogy legyünk nyitottak a változásra, az új ismeretekre, hogy ezen információkat befogadva és személyre szabva dönthessünk. Figyeljünk a nyitásokra, új lehetőségekre. Vegyük a bátorságot és kockáztassunk. Ahogy meg- „növekedésünk határait”, azokat a helyeket, ahol bizonytalanul és szokatlanul érezzük magunkat, álljunk készen az ismeretlenbe tett utazásra.  Bármennyire is hívogató, álljunk ellent a remetelakunk hívásának. Ügyeljünk arra, hogy az visszavonulással töltött időszakunk termékeny legyen, és ne önmarcangolásról az elbujdoklásról szóljon. Teremtsük meg az egyensúlyt szellemünk szükségletei és életünk útja között. Használjuk a Nap hullámvarázsban tanultakat és árasszuk ki magabiztos fényünket környezetünkre, ezzel is támogatva a változást és a pozitív visszajelzést. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

20181216_072743

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.