Kin 38* Fehér Kristályos Tükör* 12.02.

mirrorA mai nap a felfedezések és megértések napja. A Kristályos tónusú Tükörrel ma tiszta képet kapunk az elmúlt napok milyenségéről, hogy könnyebben beépíthessük a tanulságokat. Rávilágít mindarra a hamis képre, ábrándra, mely szerint eddig éltünk, és ezen felismerések mentén vezet tovább utunkon.

Az elmúlt napok fényében a Tükör ma szembesít bennünket életünk azon területeivel, melyeken van még mit csiszolnunk, melyekbe be kell építsük mindazt a tapasztalást, melyre az elmúlt napokban szert tettünk. Arra kér, hogy hagyjuk el az ítélkezést és lássuk meg a „kendőzetlen” valóságot. Ez szembe jöhet ma egy személy, szituáció, de akár egy gondolat formájában is. Ügyeljünk arra, hogy ha észleljük, hogy valami kibillent „lelki békénkből” első sorban azt vizsgáljuk meg, hogy életünk, vagy aspektusunk mely területét érintette ez érzékenyen. Tudatunkat fordítsuk ezen területre és lássunk át érzelmeink fátylán. Lássuk meg milyen lezáratlan feladat maradt még, mely ezt okozta és törekedjünk, ennek a szállnak az elvarrására. A Tükör egy lehetőség, hogy meglássuk, minden a mi választásunk eredménye, és ha mást választunk, akkor mást fogunk látni, visszatükröződni ránk. Fontos szem előtt tartani, hogy bár a múlt már nem létezik csak a jelen pillanat, mégis a múltbeli döntéseink és cselekedeteink azok, amelyek a jelen pillanatunkat létrehozták.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.