Kin 37* Vörös Spektrális Föld* 12.01.

föld_faA tegnap kiteljesedett energiák után, ma megkezdődik az átalakulás. A Vörös Föld minősége siet segítségünkre, hogy megláthassuk a jelenben rejlő régi és új képességeinket és ezek által az új lehetőségeinket.

A mai nap fontos útmutatókkal lát el bennünket, amennyiben észrevesszük őket. A Föld, mint mindig, most is váratlan és véletlennek tűnő események sorával terelget bennünket utunkon. Nagyon fontos azonban, hogy ezekből a történésekből, ne vonjunk le messze menő következtetéseket. Adjunk nekik időt és teret, hogy kibontakozhassanak és felfedhessék valódi céljukat. Ezeken a napokon gyakran elveszítjük időérzékünket: elménk hol a múltban, hol a jövőben csapong. A Kéz hullámvarázsban megjelenő Föld minősége figyelmeztet bennünket arra, hogy bármi történjék is, összpontosítanunk kell és tovább lépnünk. Semmi nem maradhat állandó, minden folyamatosan változik, halad. Az Élet végtelen körforgásában mégis minden teljes egész és tökéletes. Minden pontosan úgy történik ahogy annak lennie kell. Engedjük meg magunknak, hogy a Vörös Föld energiája az Itt és Mostban tartson bennünket, lássuk és érezzük a dolgok eredendő egyszerűségét és szépségét.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha a nap folyamán (ideális esetben reggel) egy rövid meditációban összekapcsolódunk Földanyácskával és hálát adunk kifogyhatatlan gondoskodásáért, odaadásáért. Ha az időjárás engedi, menjünk ki a természetbe és kapcsolódjunk össze a Föld éltető energiáival. Gondozzuk kertünket, vagy akár csak a lakásunk, növényeit. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze a 4 elemmel (föld, víz, tűz, levegő).

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Feloldok a fejlődés érdekében
Szabaddá téve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem. “

Megerősítés: 
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.