Kin 1* Vörös Mágneses Sárkány* 10.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Gaia-Orion-Her-JourneyAz új nappal, új Tzolkin is felvirradt, magával hozva az új kezdetek reményét, bizakodását és lelkesedését. A most kezdődő Tzolkinunk, egy igen fontos időszakot indít útjára, támogatva a Mindenség energiáival. Kezdődik ugyanis egy 13-as tónusú, lezárásokkal, változásokkal és érzelmi hullámzásokkal teli évvel, majd befejeződik egy reményekkel teli de már mentális 1-es tónusú Varázsló évében, mely egy teljesen új 13 éves hullámot indít be. Összegezve ebben a 260 napban egy hatalmas lépcsőre kell fellépjünk, de higgyük el, megéri kitartani!

A Tzolkin első hullámvarázsa mindig igen meghatározó, hisz amilyen a kezdet, olyan lesz a Tzolkin-unk dinamikája, témája is. A Sárkány ősanyai minősége felébreszti bennünk a gondoskodás a bizalom és a biztonság tüzét. Ez a hullámvarázs és természetesen a mai nap is, tökéletes lehetőséget biztosít nekünk, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, melyek között bátran szerepelhetnek hosszú és nagyon hosszú távú tervek is. A lényeg, hogy ne rettenjünk meg a kitűzött cél nagyságától, bátran határozzunk meg részcélokat, lépcsőket, hogy utunk során legyen mindig egy kis sikerélmény. A Sárkány segítségével tanuljunk meg újra bízni önmagunkban és a mindenség támogató erejében, hisz referenciának itt áll mögöttünk eddigi életünk. Tudjuk, hogy az ide vezető út sem volt rózsaszirmokkal teleszórva, mégis Itt vagyunk! Bennünk él a fejlődési vágy (feltételezem ezért olvasod eme sorokat is 🙂 ), hisz érezzük, tudjuk, hogy valami több van bennünk, többre vagyunk hivatottak ezen a Földön, mintsem hogy csak a hétköznapok mókuskerekében őrlődve várjuk a csodát.

A Sárkány ma felhívja figyelmünket a bizalom és befogadás képességére, valamint arra, hogy ne csak mások igényeit vegyük figyelembe, hanem elsősorban Önmagunkat „tápláljuk”, szeressük. A Mindenség egy védőhálót von körénk, és ha Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a célunk elérése érdekében, Ő megsokszorozza a befektetett energiát. Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire most igazán szükségünk van? Akármi is legyen az, eben a 13 napban biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra: 
Egyesítek, hogy tápláljak
Vonzva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok …Lépj be.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.